Cattas liv och tankar

Helig kväll ;-)

Publicerad 2008-11-19 20:48:46 i Allmänt,

Greys....... Känns som jag lever för onsdagar tillsammans med dr Snygg o co. Det är ju så himla bra!! Tror inte att det bara beror på att jag själv är ssk (men säkert spelar det in) det är ju bara så fantastiskt bra!! Har nu nattat små barn o lugnet har lagt sig.. Har betat av läxläsning o nagelklippning o allt annat som hör till. Sonen är mäkta stolt att han knäckt läskoden o själv kan läsa nattsagan för mamman. :-) Kul att det flyter på! Både Ida o Gustav verkar ha lätt för sig o det är helt underbart skönt!  Har själv haft ganska lätt för mig i skolan o alltid tyckt det var skoj så man får väl bara hålla tummarna att det håller i sig.. Skrattat åt dem ikväll då de har provat uppblåsbara sumodräkter som de har struttat runt i.. Sagt att så tjock blir man om man äter godis på fritidsgården varje tisdag så nu är det tjatet kanske borta. Eller not!

Har själv betat av ännu en kurs i min specialistutb. Man pustar ut allt eftersom man kan bocka av delkurserna.. Tycker som sagt att det är kul att plugga men ibland tryter motivationen.. Läser nu sårvård och det är ju riktigt intressant! Läskiga bilder o sånt som kvällslektyr, speciellt intressant att se alternativ sårvård med larver o dyl.. Då kan man snacka sårvård! Till våren ska jag skriva D-uppsats så då lär jag väl slita mitt hår o bita ner mina naglar.. Imorgon är det torsdag, ska på föreläsning imorgonkväll med mingel o tapas, kan bli trevligt! Ska åka med mina kära arbetskollegor.

Nu ska jag ta o fixa lite te, krypa ner i soffhörnet o tindra med ögonen åt dr Snygg!

Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela