Cattas liv och tankar

Bästaste dagen!

Publicerad 2009-02-14 10:02:31 i Allmänt,

Igår åt vi tacos med fam Ericsson/Stridh, jättegott o jättemysigt!! Men blev sjukt mätt o trött efteråt! Blev soffläge o koma..Martin for iväg o tog en tur med nya skotern o dök upp vid 03 inatt, kall som ett isblock o trodde han skulle få värme av mej! Men jag smet iväg t Gustavs rum istället :-) muhahahahhaha

Ska snart fara ner t stan o skaffa nya örhängen t Ida, dax att  byta ut läkörhängena..Tänkte strosa på i stenstan en stund, det var verkligen jättelänge sen!!! Mysigt att ha en liten "tjejdag" med Ida! Tänkte tippa av Gustav hos kompis o Martin i Öråker. Ikväll blir det go middag på Värdshuset, ska bli mysigt! Verkar som att det är lite folk som ska dit, o det är ju alltid skoj!!

Happy happy!! En RIKTIGT bra dag idag!!! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela