Cattas liv och tankar

Långfredag!

Publicerad 2010-04-02 18:48:58 i Allmänt,


Lillskrutta har piggat på sig! Hurra för det! Lite antibiotika gjorde susen! Men måste erkänna att jag vet inte hur mycket hon får i sig av dosen vid varje tillfälle, för HERREGUD vad hon INTE vill ha medicin! Den som kommer på ett antibiotika som man kan ge som supp ska få nobelpris! Men vi kämpar på, bara resten av kuren kvar...

Idag har vi haft besök av mamma o pappa, solbrända o fina efter en vecka på Gran Canaria! Vi käkade påsklunch med massa gottigt o fick även en likör till kaffet, mumsigt!

Rätt skönt att bara glida runt här hemma i helgen, har man haft en skruttig bebis hela veckan känner man sig rätt slut! Traskat i långkalsonger hela veckan, var tom på affären iklädd dessa med en nerspydd t-shirt till..Tänkte inte på det... Tjusig värre! Tur jackan var lång så den täckte misären... Annat var det då man var modebloggare och fick tänka till för varje outfit ;-)

Ska nu fixa till gomiddag o festa till det med ett glas rött! Fick ju direktleverans från Spanien så då ska man väl smaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela