Cattas liv och tankar

Kylan håller i sig

Publicerad 2010-01-08 09:35:48 i Allmänt,

Börjar bli lappsjuk nu.. Inte varit ut på flera dagar mer än med soporna och ner till tvättstugan, räknas liksom inte som social stimulans tycker jag.. Igår fick jag iaf lite främmande av alla killarna Stridh, mycket trevligt! Drack varm choklad o mumsade limpmackor så det stod härliga till, sjukt gott!

Verkar bli lite varmare i helgen, lovat barnen att åka slalom om det inte blir för kallt annars lutar det åt att gå på bio nån dag. Alvin o gänget 2 är det som lockar barnen. Får se hur det blir..

Idag börjar jag få tillbaka rösten min igen, tappade den totalt i förrgår och även igår lät jag som en gammal ful gubbe som pimplat whiskey ett par år...Idag låter jag mer som nån sexig superstar med lätt rökig stämma.. ;-)

Kommentarer

Postat av: MyzaaN - Princess Pink

Publicerad 2010-01-08 11:21:05

haha det går bra än ås länge :D

taket är nästan klart :D kram

Postat av: Tezz från Kungens Kurva

Publicerad 2010-01-08 16:03:02

Ja det är lite väl kallt nu även om man klär sig ordentligt faktiskt. Ser fram emot helgens mildare väder. Då kanske det blir pulkaåkning och korvgrillning :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela