Cattas liv och tankar

Adventstid kom!

Publicerad 2012-11-30 11:31:00 i

Nu är jag ledig i fyra dagar! Känns rätt lyxigt! Igår då jag kom hem från jobbet var jag helt solokvist, hör inte till vanligheterna. Martin var i fjällen, Lisa hos farmor och stora barn hos sin pappa. Hade det så lugnt och skönt! Det är rätt underbart att bara vara ibland, men annars är jag så tacksam att jag har en familj omkring mej. Åt "middag" i soffan (popcorn o läskeblask...) tittade på tre filmer, sov en skvätt och gick sedan o la mej vid 23. Sov till tio idag.. Jobbigt att vara ledig.
 
 
Idag ska jag plocka fram lite adventsstjärnor och göra lite mysigt. Älskar verkligen den här tiden fram till jul, sedan vill jag mest bara ha bort allt stökigt pynt. Gärna så fort som möjligt.
 
Vill avsluta med att uppmana att vara lite extra tacksamma över varandra, ge din vän en uppskattande kram eller berätta hur mycket vännen betyder. Livet är skört och jag har återigen påmints om hur skört det egentligen är. Våra tankar är hos dej C och med hela din fina familj som finns vid din sida. Du kommer fixa det här!! Skickar massor av styrkekramar och en djup och innerlig önskan om att du snart är på väg tillbaka igen! Vi håller på dej, du fina, busiga och underbara tjej!!!

Kommentarer

Postat av: Marie Strand

Publicerad 2012-11-30 11:43:00

Ösnkar dig med en fin advent! Jättefint skriver om C, nu håller vi tummarna så hårt vi kan och sänder massa styrkekramar till C och familjen!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela