Cattas liv och tankar

Bibblan o Greys!

Publicerad 2012-10-03 21:01:01 i

 
 
Då blir man en lycklig mamma!!
 
 
Många glädjetillfällen idag! En bra dag med andra ord, inte lika adrenalinhög som igår.... Första roliga var att jag fick fint beröm för kantarelltoasten jag bjöd "mina" vårdtagare på igår. Har ju som bekant plockat en hel del o kom då på den uppskattade ideén att ta med mej på jobbet och bjuda de boende på en varm smörgås med gräddstuvade kantareller. En av herrarna tyckte att det var den goaste smörgås han ätit i hela sitt liv. O då gott folk snackar vi väldigt många år av liv!
 
Efter jobbet for jag, Lisa o Agnes till biblioteket i grannsocken igen. Lämnade tillbaka böcker och lånade en massa nya. Blev ju en supermysig tradition det där! Käkade sedan på pizzerian innan vi drog oss hemåt igen.
 
O nu kära vänner... Nu är det snart dax för säsongspremiär av Greys!! Måste väl vara ytterst lämpligt med ett glas rött i soffhörnet och sedan få leva sig in i den outgrundliga, fantastiska Greysvärlden!
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Carro

Publicerad 2012-10-03 22:58:47

Det borde finnas fler som dig. Gu va gla ja bli för dessa gamla fina människors skull. Fortsätt vara du! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela