Cattas liv och tankar

Uppdatering!

Publicerad 2013-06-20 10:00:00 i Välkommen nya hälsosammare liv!,

Hälsostatus: Finemang! I princip obefintlig använding av Bricanylen! Kan andas utan större bekymmer ändå (mycket positivt!) Mår riktigt bra och kan numera även lägga Omeprazolen åt sidan också.. Magen gillar det här :-)
 
Vikt: Efter tre månader så kan jag nu klacka runt tio kilo lättare. Mycket angenämt! Siktar på tio till men det ska få ta den tid det tar, men fram emot hösten borde det kunna vara avklarat.. Om vi säger till jul så känns det kanske som en lite mer lagom takt. Fungerar även bra med maten. Äter allt men mindre av det onyttiga och på veckorna är det betydligt mer åtstramningar för att kunna äta lite lyxigare på helgen.
 
Motion: Fortsätter med promenader á en timme, tre gånger i veckan. Styrka två gånger. Så där blir det inga ändringar utan bara hålla fast och kämpa på...
 

Kommentarer

Postat av: Milliz

Publicerad 2013-06-22 19:37:08

Härligt kämpat :)

Postat av: Carro

Publicerad 2013-06-24 07:02:59

Men gud vad duktig du är! HEJA DIG!! :D

Postat av: Maria Magnusson

Publicerad 2013-07-14 20:43:03

Men bra där CB! Kämpa på, leva väl, äta gott men inte alltid och röra på sig är grejen. Lite klyschigt kanske men det bästa sättet att gå ner i vikt är att lämna det på tallriken men det är minst lika viktigt att ha lite styrka och kondition.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela