Cattas liv och tankar

Fint främmande!

Publicerad 2013-03-02 14:48:00 i

Igår fick vi hem lilla skrot som varit i fjällen med farmor, Persson, Linnea o Nellie. De verkade fullkomligt nöjda o hade haft en väldans mysig vecka. Passade särskilt bra att hon varit borta eftersom jag hade den stora äran att  få en dejt o bli helt knockad av herr Calici. Skitkul... Verkligen.
 
Kvicknade till lagomt för att jobba halvdag fredag, ta emot Lisa o sedan åka till Birsta med hela barnaskaran o bränna i princip hela lön. Gick superlätt. O det är ju bara resten av månaden kvar men frysen är välfylld så det borde gå. O kors i taket så shoppade jag faktiskt till mej själv! En tunika från Indiska, älskar verkligen Indiska! Köpte även ett mörkrosa halsband till och likafärgade strumpbyxor, kanske man var lättlurad men två unga trevliga butikssnärtor propsade ivrigt på att jag skulle ha rosa strumpbyxor till...Så då blev det så. 
 
Imorse pinnade Lisa ner till Mollie direkt efter att hon svalt frukostgröten och sedan har de lekt hela dagen först hos Mollie, sen ute en sväng o nu dök nedanstående filurer upp härhemma:
 
En fin prinsessa o en skräckinjagande dinousarie. Tycker de ser bekanta ut på något sätt...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela