Cattas liv och tankar

Underbara höst!

Publicerad 2013-09-06 12:30:00 i Ljuvliga helg!,

I helgen utlovas en stooor sol och blååå himmel! Vad kan då passa bättre än att ta en tur till stugan! Jag o Lisa beger oss dit ikväll, Martin o Gurra ska jaga så de håller sig i andra skogar och Ida har väl fullt sjå med att vara tonåring så det är aningen svårt att locka med henne till en stuga utan internetuppkoppling och dålig mobiltäckning..
Imorgon kommer allra käraste syster med familj också till stugan så då blir det högkvalitativt mys för hela slanten! Grilla, elda, fiska, umgås!! Tyvärr är det inte helt lämpligt att smyga ut i skogen och plocka lite härliga kantareller samtidigt som det pågår älgjakt bland träden.. (Vill inte att någon ska ta fel på mej o en ståtlig älg, vore ju rakt olustigt.) Så därför får vi roa oss på andra sätt. Typ charader och sällskapsspel. Nästan lika kul.
 
 
 
Eller så skippar vi charaderna o dricker Cava istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela