Cattas liv och tankar

Äntligen fredag!

Publicerad 2008-10-31 07:55:29 i Allmänt,

Sitter på jobbet o har börjat räkna ner, bara 8,5 timmar kvar t helg.. hoppas dagen blir rätt lugn, är själv idag så jag vill inte ha så mycket akuta grejor... ska gå på lokala puben imorgon , det ska bli supermysigt! Hoppas det kommer lite folk bara. Kan vara si o så med det ibland. Men med tanke på att det är premiär för de nya ägarna att ha trubadurkväll så kanske det kan komma mer än vanligt.. vad vet man..

Börjar dessvärre få riktigt ont i halsen! O det vill jag inte ha! opererade bort mina kära tonsiller förra hösten så jag tycker att jag ska skonas nu...

Nu ska jag göra ett ryck o gå o sätta på lite kaffe! :-) Det har jag gjort mig förtjänt av efter allt det här skrivande.. hahahhaha

Puss o kram o trevlig helg!!!!                                         

Ja då var man bloggare...

Publicerad 2008-10-02 21:26:10 i Allmänt,

Hm.. Undra vad man ska göra för att få det här bra då.. Lär ju visa sig med tiden. Ska iaf snart fara o hämta min älskling vid tåget! Hurra! Längtar efter att kramas, nästan tre veckor sen sist..


.


Riktigt så här mysigt blir det inte ikväll...  :-)

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela