Cattas liv och tankar

Firande i dagarna fem!!!

Publicerad 2014-02-24 21:02:15 i

Totalt överväldigad, lycklig och så fantastiskt tacksam över att jag har så många kära omkring mig!! Blivit firad av arbetskamrater, familjen, släkten och en hel hög av underbara vänner!! Kan inte med ord beskriva hur lyckligt lottad jag känner mig!
 
Firandet startade på jobbet i torsdags då jag blev firad med tårta, sång och en vacker orkideè och sedan bara fortsatte firandet! Frukost på sängen på födelsedagen med räksmörgås, present, vin och pussar. Dagen fylldes sedan av en massa mys, bubbel o jordgubbar. Familjemiddag på kvällningen där tyvärr vädret och magsjuka begränsade antal gäster.. Fick dock oväntat besök av tre fina vänner som hade med sig bubbel, ost, kex o ett alldeles fantastiskt linne.. Kommer sitta som en smäck i Barcelona ;-)
 
Lördag var dagen med P som i PARTY! O vilket PARTY det blev! Otroligt roligt att alla hade tagit "P" temat till sig! Det strömmade in Poliser, Pirater, Pajas, Potatissäckar, Preventinmedel, Paket, Pet, Punkare, Pantomi, Palestinaanhängare, Påven, Präster, Pippi, Pocahontas, Piloter, Platschef m fl. Saknade dock Parkeringsvakten och Punksystern...  Buffén bestod av Pajer, Piroger, Prinskorvar m Polare, Pastasallad m Pestodressing, Pizzasallad, Prästostbricka m Physalis o Painrich, Prinsesstårta, Pepparkakor, Persikoprydd chokladtårta, Polkagrisar, Pinnar, Pepparchips, mm. Drycker var Pinacolada, Päroncider, Palazzo vin rött/vitt, Pistonhead, Pripps, Pepsi, Passionsfrukt, Portello, Päronkonjak... Piffigt Pikant :-)
 
Rundade av kvällen vid 04 efter mååånga timmar med skratt, dans o massor av sång! Fördelen med födelsedag var att jag hade förtur till att välja spellista! Kan tänkas att det blev lite Uggla och Tsunami trots att kvällens spellista bestod blott av artister på... P!
 
Har sedan blivit uppvaktad både söndag och måndag av släkten, så nu kan jag verkligen säga att jag blivit firad ordentligt!!!
 
Tackar nu ALLA för fina presenter, skön musik, alla skratt, allt bus och allt, allt, allt!!!
 
NI ÄR BÄST!!!
 
Bjuder på ett axplock av helgens alla bilder....
 
Min fina frukostbricka!!! (lägg märke t servettfärgerna o sätt det i relation t presenten nedan som jag fick av Martin...)
 Lurigt va :-)
Bubbel o jordgubbar!!
Familj och släkt på middag!!
Mera bubbel och trevligt besök!!!
Fick ett väldigt vackert linne...
 
 
 
 
Snart börjar Partyt!!
Prinsessan, Partyladdad!!
Dukat o klart! 38 stycken gäster!
Snyggaste Piraten, min!!
Paket kom intågandes!
 Buffé 
Poliserna som höll ställningen.
Pippi på plats!!
 
 Mys med Pocahontas!
Glada gäster!
Grön Punkare!
Pampiga Poliser
Ett av kvällens underfundiga Telegram.. Tänk vad de kan hitta på mina kära vänner..
Superfint collage som bästa brudarna Emma o Olivia gjort till mig <3
 
Vad ska man säga.. Kanske behövs :-)
 Blommor o vin!! 
 Punkare/pundare/Pudelrock. Kärt barn har många namn, men snygg som få!
 Snygga Piloter influgna
Påven kikade förbi...
Fler Poliser som höll ställningen
Vackraste Pocahontas!!!
Mitt i maten!
 
 Piloten!!
 
Ida gästspelade en snabbis innan hon kröp till sängs o fortsatte vara Pisssjuk...
 
Bästa!!!
Då jag blickar över mina presenter inser jag att jag verkar gilla vin, blommor och pengar :-)
PPPPPPerfekta PPPPresenter!!
 

Grattis älskade son!!!

Publicerad 2014-02-20 09:33:42 i

Tonåring. Stort.
 
Min lilla stora pojke fyller 13 år idag. Han som vet hur han ska få sin mamma på gott humör. Han som älskar sina systrar över allt på jorden. Han som utan att jag bett honom kan städa undan, laga mat och göra det där lilla extra som får mej att nästan spricka av glädje och tacksamhet. Han som är omtänksam, snäll, fin och som ibland retar gallfebern på mig. Precis som det ska vara.
 
GRATTIS älskade Gustav på din trettonårsdag!!!
 
 
 
 
 

Blott tre dagar kvar...

Publicerad 2014-02-18 12:35:00 i

 
Kan för mitt liv INTE begripa att jag fyller fyrtio snart. Kan inte påstå att jag krisar men nog tycker jag att det känns väldigt märkligt att jag blir sååå gammal... Mamma var ju nyss fyrtio. O då var ju hon typ jättegammal.
 
Att åren rusar fram är en underdrift och att det bara går fortare och fortare är en sanning som inte kan bestridas. För nu är det snart slut på februari, sen blir det påsk o sen är det jul igen. 2018.
 
Imorgon bär det iväg till Härnösand på utbildning och på torsdag ska det handlas efter jobbet och sen firas en av de bästa trettonåringarna, LillGurra blir stor han också. Ja kära nån.. Svisch.. Svisch.
 
 

Tack o Hej till Vemdalen!

Publicerad 2014-02-13 12:05:53 i

Ja då bockar vi av Vemdalstrippen! Som alltid hysteriskt trevligt och självklart väldigt, väldigt hälsosamt... Mycket frisk luft, motion, nyttig kost, nästan ingen alkohol och allmänt sunt leverne.. Såklart.
 
Smet hem redan på lördag och det var helt underbart att vakna hemma på söndagmorgon med lilla skrots armar runt mej och en kurrande karl katt mellan knäna!! Tror även Martin var rätt nöjd över att jag åter var hemma i tryggheten igen.
 
Nu i helgen blir det städfixopanikhelg. Ska rigga det sista inför kommande 13 och 40-års kalas, ja tänka sig (404040404040404040404040)... Känns rätt lugnt ändå.... Känns rätt lugnt ändå....Känns rätt lugnt ändå....Känns rätt lugnt ändå....
 
GAH!!
 
Foto: Styrketår :-)Foto: Frukost ;-)
 
Foto: Skräller till o åker lite slalom i fjällen i år :-)Foto
 
 
Foto: Mot kväll nr 2 :-) here we go again!Foto: Högre än toppen :)
 
Foto: Först i backen m Camilla Wallin :-)
 
Foto: Jajsmänsan fattas bara!Victoria Anderssons foto.
 
(Japp, snott bilder hej vilt på fejjan.. )
 
 
 
 
 

Då var vi hux flux redan i februari

Publicerad 2014-02-03 15:50:06 i

Takdropp, plusgrader, sol och fågelkvitter... Hoppet om ljus, energi och sprudlande glädje återuppstår och plötsligt vill jag springa ut i skogen och liksom Ronja Rövardotter ge upp ett vårskrik.. Men det är väl lika bra att besinna sig. Folk kan ju få bevis på att man är galen, på riktigt.
 
Men laddar ändå upp för en helg med fina flickor, fjäll, finurliga finesser, fniss, fantastiskt food och förmodligen fylligt finvin.. Finemang!! Måste bara se till att hitta igen nyckeln till förrådet.. annars blir det sämre med slalomåkandet. Men det gick ju bra att åka bara lift också! Huvudsaken man har roligt har någon klok sagt.
 
Känner att jag har det förträffligt bra precis nu... Massor av skojigheter inplanerat. Fina underbara vänner omkring mej. Familjen.. Livet är en gåva så det gäller att ta till vara på det och att vara tacksam för det lilla, här och nu. Som till exempel den här första skälvande förväntan om en stundande vår...
 
 

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela