Cattas liv och tankar

Utnyttjar ambulansen..

Publicerad 2009-04-29 19:10:00 i Allmänt,

Vet inte om jag törs jobba nån fler dag.. Verkar ha hamnat i ett stim nu.. Skickat in en patient varje dag den här veckan o såååååå himla många patienter har jag inte. O tror att Nilsson blir sjukt sur om hon kommer hem o alla är på sjukhuset.. Hoppas verkligen det är lugnare imorgon. Iofs är det ju underbart att ambulansen har lite göra, det kan de ju gott behöva ;-) Allt för statistiken! Need them!! Love them!! (o nu törs jag ringa igen efter några års rädsla för viss ambulanspersonal ;-) )


               Några av Lidens egna elitambulansmän! Alltid redo!! :-)

Hur orkar dom!!

Publicerad 2009-04-28 18:11:38 i Allmänt,

Sen jag började med den här bloggningen har det blivit som ett litet gift att kolla andras bloggar... Kollar självklart mina vänners bloggar och tycker det är himla kul att följa! Vissa har man inte så nära kontakt med men man håller sig lite uppdaterad om vad som pågår i deras liv och det är alltid lika spännande.. Ibland önskar jag att man kunde skriva lite mer personligt och utlämnande men inser att om man ska bo kvar på orten är det inte så klokt. Inte direkt hemligstämplat på bloggen..Kanske ska starta upp en under pseudonym.... Hmmm..

Skummar oxå vissa av de bloggar som ligger på "tio i topp-listor" o kan för mitt liv INTE begripa hur det kommer sig att de hamnat där.  Men smaken är olika.. Vissa lägger alltid ut en bild på dagens outfit o kommenterar priser o butiker etc, att de har råd fattar jag inte. T-shirts för tusenlappar, nja tror inte det.. Andra har träningsbloggar o skriver exakt allt om dagens träningsutörande och kost. Upphetsande- not!! 

Kanske oxå ska börja med modeblogg o träningsblogg.. JA, det gör jag!!

Modeblogg ala Catiiis:

Tunika från Indiska, säkert 150 riksdaler
Filten är från Ica, 39 kr (ser ni att nagellacket matchar??? Jojo, här har man tänkt till...)
Det käcka hårbandet, HM 19 kr
Vinflaskan ett minne blott.....



Träningsblogg ala Catiis:
Promenad till och från jobbet: a´2 minuter*2
Sedan vila resten av kvällen. Viktigt m återhämtning efter träning!!!
Näringsintag: Havregrynsgröt med hemgjord lingonsylt (börjar bra..), köttsoppa t lunch, grapefrukt o plommon till mellis (jomenvisst, vet väl hur man ska äta..) hem från jobbet: Oboy o limpmackor innan middan.... (där sket det ihop sig....)

Sådärja! Nu var man med i topplistespelet... :-)

Nio dagar kvar..

Publicerad 2009-04-27 19:53:03 i Allmänt,

Kollegan Nilsson har nu brassat iväg till Thailand o sitter troligen på en solig strand o pimplar paraplydrinkar... Återigen INGE avis.. Förstår inte att alla ska vara ute på sååå mycke skoj nuförtiden, tycker man ska vara hemma o jobbe jag! Ska nu ro skeppet all alone i två veckor, känns lite halvtufft men hoppas det ska gå bra o att det inte blir alltför mycke stress de här veckorna. En dag är gjord nu iaf, bara nio kvar...

Helgen var lugn o fridfull vilket varje helg är nu... Var ner på vårmässa på lördagen o fick den stora äran att åka bandvagn en sväng, o det var ju skoj.. Gurra tyckte det iaf. Själv trodde jag att vi skulle tippa hela tiden, livrädd!! På kvällen vankades italiensk afton på Värdshuset o då gick vi dit o kalasade ett tag, gott o trevligt! Såg sen på FB att Nettan o co kommit sedan vi gått hem o det var ju lite trist att vi missade varann. Nöter ju inte direkt ut varann..

Igår var det dax för ännu en premiär! Surströmming på balkongen! O HERREGUUUUD va gott!! Tandvattnet rinner bara jag tänker på det!! Var sen lite synd om Anna o Andreas på kvällningen då vi var dit en sväng o hälsade på, rapade rätt illa.. Skyllde lite snyggt på att det måste vara Isabells fisar som luktade.. ;-)

Helgen har förvisso varit härlig MEN har fått små fina hintar o bilder från ett mycket vackert Åre där det tydligen vankats både champagnefrukost m jordgubbar, strålande sol o Breezers i backen o annat underbart härligt. Här skulle det minsann inte glömmas bort att vissa var ute o lyxade till det en helg i ledighetens tecken.. Men jag e int  bitter..

NU blir det varma mackor med kantarellstuvning!! Mumsfilibabba!

INTE avis...

Publicerad 2009-04-24 22:20:23 i Allmänt,

Är absolut inte avis på de barnlediga som är i Åre o glassar.... Regnar säkert småspik på dem...  Fick den stora äran att få en liten bild från semestertrippen, snällt! Så man absolut inte glömmer att de är där... Men visst ser det ut som att det håller på att dra in nåt oväder snart.. ;-)

Närrå! Jag är glad för deras skull o hoppas att de har en underbar semester!! För de är de värda!! Kan behöva vila upp sig lite nu innan husbygget drar igång!! (Där fick jag till det va T?! :-) ) Puss o kram t er allihopa!! Hoppas även att Johan o Mia har det supermysigt! De har ju som ansvarsfulla föräldrar med sig sina små för att njuta av en härlig familjehelg! Lovely!!




























En annan får ju vara hemma o dra in lite penningar o tröstäta choklad då saknaden är för stor...






Like friday!!

Publicerad 2009-04-24 20:00:47 i Allmänt,

Åh vad jag gillar fredagar!! O det här har varit en särdeles bra dag!! Drog igång stora städorgien på morgonen o sprang med snabeldraken samtidigt som jag matade tvättmonstret. Fick ett tokryck o har städat badrummet ordentligt oxå, inte en dag för tidigt... Tur att inte "Rent hus" hälsat på.... O sen fick jag välkommet avbrott i fejandet av Anna o de små härliga tjejerna! Jag tror Filippa var med iaf men hon försvann som en avlöning in på Idas rum o var alldeles salig över allt skoj som fanns där att leka med! Fick nästan inte ut henne för att fika ens :-) Blev en mycket mysig fm med en massa surr o gott fika! Anna var förutseende att förstå att det inte vankas något nybakt hos mej så hon hade med sig en massa gott, klokt!




Nu ikväll har vi premiärgrillat o det var sååååååå gott!! Blev fläskfilé, potatisgratäng, kantarellsås o tomat/mozzarellasallad. O till efterrätt slog jag på stort o serverade jordgubbar med grädde. Mmmmmmm! Martin har dragit iväg till Andreas o skulle hjälpa till att skruva fyrhjuling, var väldigt svårövertalad... Stod o trampade i köket så att han skulle kunna äta jordgubbar o få komma iväg nån gång... Kan tro att det kanske var något annat med i spelet oxå.. Skål skål  pojkar! ;-)



Barnen har hoppat studsmatta hela kvällen, oxå en vårpremiär! Kidsen o Martin var ut o satte upp den efter maten så nu är det bara att hoppa! (får väl plocka undan den om syster är på väg att hälsa på....) Har även planterat lite penseér o det blev så fint. Härligt med vår o varma dagar!!!

Pausbloggar..

Publicerad 2009-04-22 22:00:59 i Allmänt,

Passar på att blogga lite i pausen på favvoprogrammet, Greys! Dagen har varit bra, jobbat o stått i o har fortsatt mina intervjuer inför D-uppsatsen. Trååååååååkigt! Intervjuerna är iofs riktigt roliga men resten kan gott vara..

Fick även den stora förmånen att driva lite m T ikväll oxå o det är alltid lika skoj! ;-) Vet precis vart man ska stoppa kniven o vrida lite....Kom på honom att köpa glass o muta barn med, vilket oskick!! ;-) Sånt skulle jag aldrig befatta mig med, o inte skulle jag servera glass mitt i veckan heller! Vilket påfund!! Skulle väl aaaaaldrig......(smet iväg på macken så att hans personliga spion inte skulle kunna skvallra från sin post på ICA, smart va?!)


  


O eftersom jag nu vet att min kära svärmor läser så är det väl bäst att jag lägger till att vi självklart åt en god och näringsriktig middag innan glassen.. :-)

  Firre, potatis, stuvad spenat och citron! Mums!

Fotboll!

Publicerad 2009-04-21 20:34:11 i Allmänt,

Hittade igen den här dikten som jag skrev 1990 (!) och som var med i  "Fritidsutbudet", tror att den tidningen motsvarar Lidentidningen på ett ungefär.. Lite skoj att hitta igen gamla alster, för jag sparar ju jag ;-) Hittade även igen åtskilliga tio i topp listor oxå, både på killar, filmer o annat spännande...

På den här tiden var det Kovlands F-16 som gällde! Åh vad kul vi hade!! O lärde sig verkligen att vinna inte är allt.........

Står still och beredd att springa
väntar ivrigt på domarens blås
och när till sist signalen klinga
sticker iväg med ett jätteflås

Man jagar en skinnbit fram och tillbaka
pressar ett skott långt över mål
stapplar av plan med ben som är slaka
men kommer igen med en vilja av stål

Vad är det egentligen som är så roligt
spelet, publiken eller allt rätt och slätt
att det är publiken är dock knappast troligt
för någon sådan har vi nästan aldrig sett...

Vad är det då som gör att man aldrig ger upp
att man kutar, ruffas och ränner
Jo, vem vill missa matchen, träning och cup
tillsammans med sina bästa vänner

Vi håller nu tummarna för årets seriestart
och kommer vi inte sist är det ju underbart!!



Grattis allra käraste syster!!

Publicerad 2009-04-21 14:55:21 i Allmänt,

Hurra, hurra, hurra, hurra!!!! Jättegrattis o massor av kramar till min alldeles egen lilla syster på födelsedagen!! Hoppas din dag blir underbar o att du får smaskig tårta o fina presenter!!! Älskar dej!!!!!

Det är nån därinne!!

Publicerad 2009-04-20 20:12:03 i Allmänt,

Idag har vi varit på ultraljud o äntligen är det helt bekräftat att det var en liten liten krabat därinne som låg o sprattlade med armar o ben! HELT fantastiskt att uppleva det! Så liten men ändå så utvecklad! Otroligt hur livet är! Nu är det bara att vänta o vänta tills bebisen är mogen att komma fram :-) Längtar!!! Martin ville såklart ha lite bildbevis med sig o flirtade åt sig ett par av barnmorskan, helt gratis ;-) Tog bilder med telefon av ultraljusbilderna o det kan nog anas att det är en liten rackare där. Världens vackraste såklart ! :-)  Vad tror ni? Är det en lillMartin eller en liten tjej??







Härliga söndag!

Publicerad 2009-04-19 10:40:46 i Allmänt,

Idag blir det kalas i Bredsand! Isa som fyllt två o allra käraste syster fyller 33 på tisdag! 33! Sjukt konstigt, jag som bara är 25 o är storasyster... Hmmm...Har hört att det vankas smörgåstårta..... :-)

Igår var vi ut t Unnviken hela dan, underbart väder! Satt i solen hela em o lyssnade på bra musik i Mp3:n. Härligt! Blev även bjuden på middag o det var himla behändigt o gott. Hade även den stora förmånen att ha bjudits på frukost på jala på morgonen o det är alltid lika trevligt! Men man ska passa sig för hett kaffe, eller hur Jannice? ;-)

Igårkväll var vi in en sväng t mamma o pappa o kollade in deras solbränna efter två veckor på Teneriffa. Vill oxå!!! Blev kvar o surrade ett tag o for sedan hem till soffhörnet o fastnade där tills det var sängdax. Så det var lördagen..

Har nu suttit o lyssnat på lite nostalgimusik på Youtube, alltid lika skoj! Bidrar här med en härlig ballad från det ljuva 80-talet! Så bjud upp t dans så här på söndan o dansa tryckare med kärleken! (Går lika bra att kramas med en kudde  oxå, nästan iaf... ;-))

Ha en underbar dag!!



Lycklig över att Värdshuset finns!

Publicerad 2009-04-17 22:34:48 i Allmänt,

Måste bara säga att jag är såååå himla glad att vi har ett sånt fantastiskt ställe som Värdshuset Liden! Efter många om o men hamnade vi där ikväll och har avnjutit en underbar middag; gravlaxtoast o sedan oxfile med potatispuré och ratatatatullanånting :-) . Supergott!! Festade även till med en lättöl till det hela, mmmmm.. Party party!

Nu blir det sängen o sovasova! Är lite trött faktiskt, lätt hänt på fredagar...

Puss o god natt!!!

Mätt o glad

Publicerad 2009-04-17 13:29:50 i Allmänt,

Har nu lunchat på värdshuset o det var helt ljuvligt gott! Kyckling med hasselbackspotatis och gräddsås!!! Mmmmmmmm! Hade oxå den stora äran att ha sällskap av Jannice o det är alltid lika roligt! Älskar hennes kommentarer, o för att citera Martin "kanske ska låta det passera hjärnan innan du säger det.."  hahahahaha!
Även Jens o Eva-sofie joinade oss o det var oxå himla trevligt!

Är nu bara tre timmar kvar nu innan helg, ska bli skönt. Har inga speciella planer för helgen ännu. Gratta Isa på söndag iaf, ska fixa present imorgon har jag tänkt. Ev ska vi en sväng ut t Unnviken oxå, Martins mormor har stuga där. Jättefint där ute!!

Skulle även tycka det vore hemskt mysigt o dessutom mycket gott att dinera på värdshuset ikväll... Men med tanke på att pengarna har runnit som sand mellan fingrarna den här månaden så får vi se vad som händer... Förstår inte att det ska vara så svårt att hålla i pengarna. Konstigt det där.. iofs drog det iväg en hel del pga fjällresan men det var det ju värt! :-)

Trots halvt storm ute o kyla känns det att våren är på väg!! Härligt!!! Börjar längta t första grillningen nu.. Hör att många redan startat o det är inte utan att det vattnas i munnen.. Liiiiiiiiiiiiite synd är det dock att det inte blir nåt glas rött till.. O det alkoholfria är HELT odrickbart!! Men det kan ju funka lika bra med en iskall lättöl faktiskt!! (nästan iaf....)


http://www.lukjanov.com/lukwood.htm  Snart!!!!

Ja det är alldeles sant!!

Publicerad 2009-04-16 21:29:56 i Allmänt,

Ja det är väl på sin plats att även här bekräfta att vi ska få en bebis! :-) De flesta har redan nåtts av ryktet, blir ju lätt så på en liten ort.. Men det är helt ok! :-) happy happy!
Känns jätte jätte spännande o hoppas verkligen att det ska gå bra med allt...
Beräknas bli ett oktoberbarn!

Bilden är från Lennart Nilssons bok  "Ett barn blir till". Motsvarar v 14 precis som det är för mig nu... Pluttigt va?


Grattis till Isa på två-årsdagen!

Publicerad 2009-04-15 22:30:28 i Allmänt,

Idag fyller världens sötaste Isa två år!!! Det enda hon önskar sig är godis så det verkar lätt att köpa present ;-)  Tycker det är alldeles nyss vi fick hälsa på den nyfödda på sjukhuset o mysa med den lilla, o vips är hon nu två år..
Jättegrattis o bamsekramar från oss här i Liden! Vi kommer o grattar till helgen!!!


Bakvattnet 2009

Publicerad 2009-04-14 19:17:27 i Allmänt,

Mot fjällen vi for en lördag så grå
bilen var full o takboxen likaså
Nu skulle här mysas o solas o trivas
varken barn eller vuxna skulle sura o kivas


Martin fick räkna till hundra massor av gånger o bita sig i handen
då mamma o mormor prompt ville hjälpa till med spännbanden
men vi kom iväg o den andra familjen kom inom kort
men att bolaget stängde tre de helt glömde bort

       

Stugan var fin, o hade rum för oss alla
vi packade in o log o tralla
Jannike började sedan med älskade trasan att torka
o diskade disken så fort hon bara orka:

- Men! Det finns inge varmvatten!!
-Men Jannnice, vrid på blandaren för katten!! ;-)

       


Barnen var lyckliga över lov o lediga stunder
men att ingen fick smisk är faktiskt ett under
för tålamodet har testats ett antal gånger
o alla ord som sagts har ej varit från frälsningssånger...

         


Mitt i snöstormens värsta yra o drivande ting
bestämdes att vi far t Norge o kikar oss omkring
kändes inte så klokt då det knappt gick att köra bil
men lyckades ändå ta oss fram mil efter mil

Tolkade upp på fjället en solig dag!
O vad härligt det kändes ett tag....
Sedan kom krampen i ben o kropp
trodde jag skulle dö men gav inte opp!

      

På fjällets topp har tillbringats flera ljuvliga dagar
med sol, blå himmel, Bullens o mätta magar
En o annan Mintu o annat gott slank ner i sällskapets gap
men en annan fick nöja sig med sambons senare whiskeyrap...

     


Veckan har bjudit på skratt, god mat, mysiga stunder o underbara vänner
man riktigt har upplevt hur lycklig man sig känner
En härlig semester, jag tackar för den!
O nästa år så kommer vi garanterat att fara igen!!



(För de som händelsevis inte har uppfattat att bilderna blir större om man klickar på dem så påminner jag om det...)

Hem, ljuva hem!

Publicerad 2009-04-12 18:37:05 i Allmänt,

Så fort går en semestervecka..Har haft det så himla mysigt!!! Gått riktigt bra att husera m fam Stridh/Ericsson! Fått några frispel var så det har jämnat ut sig i längden.. Underbart med barn ibland.. O vi s.k vuxna har bara varit såta vänner o inte trissat varann eller "kärleksgnabbats" eller retats etc... Lugnt o fridfullt hela tiden. Host host..Men annars har vi bara myst heeeela veckan! Ätit, umgåtts, solat, skidat o skotrat. Tog även en sväng till Norge oxå, kändes som en miljon vuxenpoäng att packa in barnen i bilen o dra iväg i värsta snöstormen o igendrivna vägar.. Men fram kom vi, o mat fick vi efter många om o men. Kommunikationen kan halta ibland...Har dessvärre lyckats tappa bort kabeln t kameran så fler bilder kommer senare, den ligger väl i någon av alla tusen väskor o påsar runt golvet.. Har iaf lyckats ladda upp någon bild från mobilen...




Ida, Elias o Gustav njuter av solen på Ansätten!



Bjuder även på en bild på världens sötaste påskkäringar!! Isa o Tova!!



* Tyvärr Nettan! Ingen badpojke i år! Har rest med nykterhetskommittén så då blir det inga såna finfina bilder ;-) Men nästa år, då gör jag en hel kalender!! Har några bilder från ifjol som kan passa in.. Brandhjälm, nakenhet.. Ja du vet.. ;-)

* Veckans insikt stod Tommy för: "Det är inte så gulligt nu..." :-) O nöjd o lättad smet han iväg en dag tidigare från den kollektiva lyckan..

* Hört ryktas om att det finns hundbajs efter Lidenvägen.... Kan det stämma???? :-) Hahahahahahaha!!

Mot fjällen!!!

Publicerad 2009-04-04 10:03:27 i Allmänt,

Har nu börjat stuva in all packning i bilen. Sinnessjukt mycket grejor!! Ser ut som om vi ska vara borta minst en månad.. Men skoj ska det bli! Verkar tyvärr inte ska bli så bra väder men har laddat med en massa spel så det ska nog lösa sig ändå. Vet inte riktigt hur det blir med uppdatering av bloggen den här vecka, tveksamt med internet... Annars får jag väl fixa till en resumé av veckan då vi är hemma igen. :-)

Avslutar med förra årets barfotapojke ;-) O mottot: Det är så hälsosamt o stärkande i fjällen!!!

Bakvattnet! Nu kommer vi!!



PS Sätt fart nu fam Eriksson/Stridh o släpp datorn så ni kommer iväg!!!! :-)

Raska fötter springa tripp tripp tripp...

Publicerad 2009-04-03 21:17:04 i Allmänt,

Ojojoj vad jag stressar på... Idag har jag haft många järn i elden... Fick dock en liten liten sovmorgon först iaf! Mys! Var iväg o jobbade en sväng på fm, hann inte riktigt med mig igår... Sen var jag o Martin upp t Hansa o Terese o panikfikade samtidigt som vi lånade deras skoterkälke, snabbt o effektivt o mycket trevligt! Jag begav mig sedan t stan för att hämta upp min faster o göra en del ärenden tillsammans, även allra käraste syster gjorde oss sällskap.  Fikade sedan hos faster innan det var dax för nästa etapp som var bolaget... Martin hade en lång o gedigen över allt som ska med t fjälls..






( skoja bara... ;-) )


Kvällen har sedan varit fylld av tvättning, packning, matlagning, hämta barn, natta barn, bloggning :-) mm mm. Känner mig rätt slut nu.. MEN imorgon far vi!!! Tjo ho vad det ska bli skönt!!

       

ÅH Jag är sååå glad att det har gått bra för min vän idag!! Kram på dej vännen!!!

Tänker på dej!!!

Publicerad 2009-04-03 09:02:45 i Allmänt,

Idag tänker jag på en av mina bästa vänner som har ett tufft dygn framför sig!! Allt kommer ordna sig men det är några jobbiga timmar framför dej... Skickar en jättekram till er alla!!! O du vet att det bara är att ringa, när som helst!! Love!!!



Då var maten kirrad t fjällveckan!

Publicerad 2009-04-02 22:46:08 i Allmänt,

Ja som förmodligen ingen har missat så bär det snart av till fjäll o ledighet! På lördag far vi för fjärde året i rad till Bakvattnet, Åkersjön! Ska bli såååååå himla härligt! Jannice o jag har varit i väg o handlat mat för hela veckan o det blev många kassar.. Inte helt kul att fara o handla mat direkt efter en dag på jobbet men det gick faktiskt riktigt bra! Tror halva notan var godsaker, som Bullens pilsnerkorv, godis (tokmycket, det är ju påsk!) snacks, bröd o en massa massa annat gottigt! Har även kommit t skott o pratat med Jessica om att ta hand om Kalle Katt då vi är borta, tror hon hade anat att hon skulle bli tillfrågad... :-) Himla behändigt att ha vänner som kan ställa upp! Kanon! 


   Snart snart snart!!

  Underbart!!!

  Myyyyyyys!!!



Annars har dagen varit tokstressig, fläckvis åtminstone... Var iväg på en liten "träff" på em som jag trodde skulle ta ungefär en halvtimma men en o en halvtimma tog det! Hade planterat min student på kontoret för att passa min telefon o det gick strålande, duktig tjej :-)

Har även förstått att lavinen är i rullning..... ;-) får väl återkomma om det........


Skratt, mat o underbara vänner

Publicerad 2009-04-01 22:55:08 i Allmänt,

Haft en helt underbar kväll med Camilla, Maria o Helena! Har ju som tidigare nämnts haft en tradition att träffas o käka ett par ggr/år. Brukar alltid vara jättemysigt! Tradition verkar även vara att aaaaaaldrig kunna bestämma VAR vi ska äta... Dagen bestämdes för två månader sedan så det var spikat (o till min o Marias fasa insåg vi att vi bokat in en ONSDAG!! Då det är GREYS! ojojoj) Kl 17 träffades vi men hade fortfarande inte riktigt bestämt vart vi skulle äta men efter ett varv runt stan o en översyn över ekonomin så blev det kina. Kvällen har bjudit på många o hjärtliga skratt, skrattmusklerna har krampat ihop ett par ggr o personalen trodde nog att vi tullade på nån flaska under bordet.. Har diskuterat allt mellan himmel o jord, o de gamla minnena har en tendens att ploppa upp titt som tätt. Mest kanske för att vi är så präktiga nuförtiden o aaaldrig gör nåt tok utan bara är trista o tråkiga ;-) eller så för att vi inte berättar för varann förrän det som hänt är preskriberat.. Hmm.

Har några envisa syner som fortfarande får mig att fnissa i smyg.. Spanet som fick gratisprov på DOVE-tvål är bara en av alla storys.  Thats what friends are for.. O Någons nyfikenhet som får henne att krypa för att smyglyssna o sambon som funderar på hennes mentala hälsa.. Hahahaha! Camillas fina påpekan om mat på tänderna resulterade oxå i hysteriska gapskratt o ännu mera magkramp..Syster Ysters möhippa var och kommer alltid vara en källa att ösa skratt ur, vilken kväll! Tur att alla överlevde o lyckliga hittade tillbaka från alla skrymslen o vrår.. Och att inte syster bröt nåt ben då någon drog bort studsmattan är ett under...O nattens "Mulleutflykt" !!! ;-)

Åh vilken härlig kväll! Behövde verkligen få skratta så här!!!



Visst bjuder du på den här syster :-) Ett o två o BORTA!!! :-)



PS Hann hem till Greys! Puh!!

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela