Cattas liv och tankar

I am in love!

Publicerad 2013-05-27 19:22:43 i

Dag två i ljuvliga Kroatien, strålande sol, vänliga människor och alldeles, alldeles fantastiskt! Bor i en lägenhet med pool alldeles nedanför verandan, inte helt fel.. Idag har vi bara njutit av ledighet o sol, och imorgon ska vi ut på en båttur i skärgården. Ska bli väldans mysigt! O imorgon ska även jag smörja in mej med solskyddsfaktor, verkar vara en bra strategi....
 
 
 

Snart bär det iväg!

Publicerad 2013-05-25 13:30:45 i

Närmar sig Kroatien med stormsteg! Ska bli så himla mysigt! Hoppas verkligen på sol, bad och ljumma kvällar...(0 friska barn, frisk karl och lyckliga miner). Litelitelite oro känner jag allt inför Martins tilltagande förkylning med farbrorhosta o lunginflammationsvarning (men säg det inte till honom för guds skull, han blir så himla skärrad om jag oroar mej. Han påstår att för att få mej empatisk så krävs det att man är minst är döende.. Vilket påhopp! Jag som är så omhuldande...)
 
Men idag lyser solen här hemma o det är tvättastädapacka på schemat, alltid lika spännande.. Hade turen att bli bortbjudna på middag så då går tvätten o städandet genast lite lättare.
 
Igår morse gick jag upp till Väckesjön innan jobbet, makalöst vackert! Önskade jag hade haft med mej en fikakorg så hade jag gladeligen stannat kvar däruppe hela dagen. Energikick utan dess like med en vacker natur o fågelkvitter som start på dagen! Har nu lyckats hålla i min föresats om bättre hälsa i åtta veckor. Detta har resulterat i minus åtta kilo på vågen och att det numera går att knyta skorna utan att få sura uppstötningar... Heja mej, o en klapp på axeln!
 
Ska verkligen se till att jag inte börjar smita från min träning efter en veckas semester.. Pepppepppepp!! Går varje vardag men har bytt ut någon dag mot styrketräning. Så nu kör jag minst tre promenader/vecka och minst två styrkepass/vecka. Kost som tidigare, äter allt men mindre o inte heeeeela tiden.
 
 
 

Vilka dagar!!!

Publicerad 2013-05-19 21:38:56 i

I torsdags var det dax för förskolan att bjuda på den årliga vårshowen. Fantastiskt duktiga barn och deras fröknar bjöd på en stunds uppträdande och det hela avslutades sedan med en mysig picknick i solen.
 
På fredagkväll kom äntligen den rätta sommarvärmen och därmed var det givetvis dax för säsongspremiär för bubbel på balkongen! Satt ute o mumsade räkor, sippade bubbel och bara njöt av den ljumma kvällen!
Lördag!! Hämtade upp tre fina flickor som varit hos mormor och morfar. Hela högen for sedan till stugan och fikade innan vi landade hemma för en grillkväll i ännu en varm, ljuvlig sommarkväll! Avslutade med lite Mello i soffhörnet, då de minsta sussade gott men stortjejenTova fick vara uppe o lyssna tills Sverige hade presenterat sitt bidrag.
 
Idag har vi fortsatt att njuta av värme och sol! Grillade hamburgare till lunch och sedan packade vi in oss och tog den fina A-Forden upp till Vättaberget och fikade kaffe och smörgås. Ett väldans äventyr för tjejerna att åka i en bil utan tak!! Avslutat dagen med en cykeltur till Sunnås för att äta sura strömmingar innan det var dax att lämna tillbaka prinsessorna och sedan bege sig hemåt och försöka tvätta av rackarungen all smuts..
 
Men så ska det väl vara, grönska, skrubbsår o sand... Riktiga underbara sommarbarn!!
 

Fredag!!!

Publicerad 2013-05-17 12:00:00 i Ljuvliga helg!,

 
Ja då var det dax för helg igen!! Ikväll stundar BF och kvalitetstid på balkongen! Stora barn är hos pappan o litet barn ville sova hos mormor och morfar för där är även kusinerna. Jomenvisstserru! Lutar åt lite bubbel o mys i kvällssolen!
 
Imorgon hämtar jag upp småtrollen i Sunnås så då får alla tre brudarna sova hos oss, mysigt det oxå! Allra käraste syster o Niclas ska springa Göteborgsvarvet så vi får väl önska de galningarna kämparna lycka till!
 
Ja just ja!! Har jag sagt att vi åker till Kroatien om drygt en vecka!!! Härliga tider, ljuvliga tider!

Kalle Katten...

Publicerad 2013-05-15 19:59:15 i

Precis här vill jag ligga.... Det blir så mysigt!
 
Tror inte Gurra är lika imponerad av en katt inne i munnen..

Bowlat!

Publicerad 2013-05-01 21:55:49 i

Haft en himlans trevlig kväll med mina tidigare kollegor på Rutsgården. Ätit tacobuffé och sedan bowlat! Tretton stycken tappra själar som mumsat mat och skrattat o hejat fram varandra på bowlingen.  Verkligen Tokroligt! Skulle nu kunna skriva att jag vann stort eftersom det är min blogg o jag är en dålig förlorare... Men vet att det finns några som var med ikväll som läser mina inlägg så det är väl lika bäst att säga som det är.. Jag vann inte. Men kom inte heller sist som tur är..
 
Goaste Emma vann inte heller. Men vi var glada i alla fall!
 

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela