Cattas liv och tankar

Sonen kan han..

Publicerad 2010-04-29 21:11:49 i Allmänt,

Jag, Ida o Lisa har varit på säsongspremiär för fotbollsträningen. Sannerligen på tiden! Matchstart på söndag!! Ida kör på ett år till, så nu blir det till att fara land o rike runt på matcher klockan tidigt söndagar framöver... puh!

Gurra stannade hemma o ordnade helt sonika ett pyjamasparty! För honom själv o TVÅ brudar... Så nu är det bäddat på golvet o filmtajm o godis för hela gänget! Himla mysigt! Ledigt från skolan imorgon som tur är!


Fånigt leende..

Publicerad 2010-04-29 11:28:12 i Allmänt,



Sitter fortfarande med ett fånigt leende efter gårdagens bröllop..

Vättaberget...

Underbara Anders och Eva-Sofie..

Dragspel och fiol..

Fina, fina människor..

Härliga ungar..

God mat o dryck o bröllopstårta...

Mmmmmmm!!

 

 

Ååååååååhhhhhh!

Publicerad 2010-04-29 00:10:12 i Allmänt,





Gud vilket
bröllop!! Så fint! så Vackert! Så fulländat! Underbart! PRECIS som det ska vara! Önskar jag fick vara med på bröllop varje dag. PÅ Vättaberget! Är HELT betagen utav detta bröllop! Kärlek!!!!

TACK TACK TACK för att vi fick den stora äran att vara med på Er stora dag!!

Nu kommer en massa bilder från ett fantastiskt fint bröllop! Ord kan inte beskriva hur det var men kanske, kanske kan ni känna aningen av den lycka som var med oss alla ikväll... Lovely!!

 

Min underbara familj!!!


 

 

Gustav o brudparet!!


 

Älskade Tommy o Jannice o finaste bruden Eva-Sofie!!


 

Barnen var fina o lugna ( iaf fläckvis...)

 

jag o Lisa o fina fina Mia!!

 



 



Underbar kväll, underbart bröllop, underbara människor... ME LIKE!!!!!



Bröllop!

Publicerad 2010-04-28 10:32:15 i Allmänt,



Våra klänningar till bröllopet!! Lisas, min o Idas!

Idag blir det bröllop! Och det är en fantastiskt fin dag för bröllop! Strålande sol o blå himmel! Så ett vårbröllop på Vättabergets topp kommer att bli en underbar upplevelse! O näpp, det är INTE jag som ska få bli fru Hådén utan det är fina Eva-Sofie som ska få sin alldeles egen superkock Anders till äkta man!! 

Eftersom det bara är timmar bort till bröllopsakten så är det kanske bäst att sätta fart om man ska kunna se respektabel ut.. Om det nu är möjligt efter en vinter undanskymd från ära o redighet.. 

Papilotterna ska i håret, kanske kan bli lite lockigt o fint o klarar inte av att hantera platt-tången själv....
Kläderna strykas ( där ljög jag, men det ser ju ordentligt ut om man skriver så...)
Ska ha tunna strumpbyxor så en ansning av kroppshår är ABSOLUT nödvändig. 

O eftersom jag inte har så mycket annat för mig idag så var det tydligen nödvändigt att boka tvättstuga..

Kjolen på rätt plats imorgon!

Publicerad 2010-04-27 19:39:06 i Allmänt,

Imorgon vankas det BRÖLLOP! Ska bli himla kul! Älskar att gå på bröllop!! Hoppas dock att det inte blir som på ett bröllop i Tynderö för två år sedan........

Hade som vanligt tokbråttom o var sent ute. Sladdade in hos bekanta som bor granne med kyrkan o bytte raketsnabbt om där. Tanken var egentligen att vi skulle hinna dit vi skulle sova ute hos Martins mormor o fixa till oss där, men tidsoptimister var vi o så det sket ihop sig... I alla fulla fall så gled vi in på kyrkogården strax innan alla skulle gå in i kyrkan..Puh! Vi hann!!  Eftersom vi ENDAST kände själva brudparet så tänkte vi lite försynt smita in o sätta oss i kyrkan o hoppa över minglet... DÖM om min förvåning då en vilt främmande människa springer fram till mig o rycker mig i armen precis då vi sneddat över gården o ska gå in i kyrkan...

"Psst.. PSST!!! Kjolen... KJOLEN!!!"

MIN kjol hade hakat upp sig innanför trosorna. KUL... Rödare än rödast tog vi plats i kyrkbänken o tror bruden senare fick ett skrattanfall då hon hörde talas om min fadäs.. Kul att man kunde glädja NÅN...

Stora praoar!

Publicerad 2010-04-27 10:53:02 i Allmänt,

 

Måndag och tisdag är Ida o praoar på Lidens Wärdshus!
Självklart går mamman dit o lunchar! Måste ju se till att hon gör rätt för sig...

Den har kommit!!

Publicerad 2010-04-26 22:48:43 i Allmänt,



Idag kom fotoboken!! Hurra va kul! Äntligen kan man bläddra lite bland fotona! O utbrista "ooo" och "Awww" och "ÅH" och andra lika intelligenta uttryck o sitta o fånflina. Snäppet bättre än att titta på dator/dvd men inte lika kul som att bläddra runt i "riktiga" kort... O måste säga att det är en HIMLA TUR att inte jag åldras lika fort som mina barn gör! För oj va fort det har gått! Råkade upptäcka det då jag tittade på kort sen Ida var bebis..

För. ELVA. år. sedan!!


Men jag är ju PRECIS lika gammal nu, som då... Märkligt det där.......

Tjoho!!

Publicerad 2010-04-26 17:00:29 i Allmänt,

 

Superkul att "hoppa" studsmatta med bästa storasyster!! Eller åtminstone gunga lite lätt.....

Ok då!

Publicerad 2010-04-26 14:30:38 i ,

bild0365 (MMS)

Ok då! Var väl ok att de for på semester utan oss.. Är inte direkt svårköpt! Vin o choklad är ju precis vad som krävs för att vara nöjd i livet! Kvalitet! Tack fina vännerna!

Fullkomligt älskar våren!

Publicerad 2010-04-25 20:10:27 i Allmänt,

Underbara söndag! Njutit av solen hela dagen! Traskade först runt byn på tipsrunda, märker att man borde spela spel oftare.. Allmänbildningen är under ALL kritik! Så J o T, ladda för spelkvällar på Tandläkarns i sommar!! Om ni har tid förståss... Är väl bara glassiga resor med andra kompisar som gäller....... ;-)

Då vi hade ångan uppe o springskorna på tog vi o klackade bort till Anna o Andreas på Änglagård o fick oss lite gofika i solen! Martin gjorde sig direkt impopoluär då han glatt hälsade på Anna som i själva verket var mamma Anita.. Inga pluspoäng hos Anna men MASSOR hos Anita! Fick även träffa två små fina tjejer som hade fullt upp o visa allt på gården, allt från hundgravar till hästarna i hagen. Spännande em o massa mys!


 

Vår!!

Publicerad 2010-04-24 17:57:56 i Allmänt,

Idag har det vårstädats i huset! Jag, Anna o Matthias har röjt i källarförrådet.. Jösses va skit! O i dubbel bemärkelse för avloppet svämmade över för nån vecka sen... Fast iofs hade de tagit rätt på skiten redan..Men ändå skönt att kunna skrubba rent allt en gång till... O nu är studsmattan uppe för säsongen!! Duktiga vi! 

Väntar nu in Martin som varit på jobbet idag, förhoppningsvis dyker han upp snart.. Kurrar lite i magen..

Klart Mollie o Lisa var med o hjälpte till i det underbara vårvädret!!

 

Välförtjänt vätskepaus i solen!!



Anna o Matthias!

 

Verkar inte gå nån direkt nöd på stekarna i Åre heller... Uppskattar VERKLIGEN att få bilder på vit snö, blå himmel o strålande sol o kall öl.. Verkligen. roligt. (Tur den här bilden var i svartvitt..)



Hmmm...

Publicerad 2010-04-23 23:05:43 i Allmänt,

Aftonbladet skriver stort om att 25% av mammorna är otrogna! Lite bryddsamt då man läser lite mer om detta att mammalediga är mer otrogna då det visar sig att det i själva verket är papporna man ska oroa sig för... Men det smäller väl högre att sätta dit de otäcka mammornas synder...

Jösses o Götapetter! HUR ska detta gå! Borde ju vara statistiskt OMÖJLIGT att klara sig! Tur att statistik bara är siffror o oförståeliga kolumner o diagram! Inge verklighetsanknytning alls! Eller hur?! eller ska man börja snegla snett i bekantskapskretsen o räkna ole dole doff.... Var FJÄRDE kvinna.... Nästan VARANNAN man... Jojo! Eller kanske OJOJOJOJ!!

Fredagkväll!

Publicerad 2010-04-23 17:55:15 i Allmänt,

Ikväll blir det värsta partyt! Coolaste lilla chica dressen är på o håret i trendig frisyr o luktar gott! Sippar Champagne o äter söta jordgubbar, så bubbligt o härligt! Solen lyser nu då jag sitter på balkongen o allt är fullkomligt underbart!!!

Pladask! Tillbaka till verkligheten...

Snöar ute, sitter med pippilotter i brist på frisyr o har en gammal klänning på mig i brist på något annat helt o rent... Luktar inte speciellt gott heller om man inte har en fallenhet för bebiskräks o matrester...

Men det blir iaf liiite mys! Ska smaska lite räkor o pimpla lite billigt vitt vin med finaste kärleken! Inte fy skam det heller!

Skolbesök

Publicerad 2010-04-23 15:59:58 i Allmänt,

Hälsat på Gurra på skolan idag, hade ett mycket bra utvecklingssamtal!! Duktig pojke, klok som en uggla!

Han är så himla klok att han upptäckt vilken TJEJMAGNET det är att gå med barnvagn... Men det håller vi för oss själva, vi säger inget till Martin! Ok?! :-)

 



Lisa toknöjd över all uppmärksamhet! O Gurra med!

O lillebror mår bra!

Publicerad 2010-04-22 22:19:33 i Allmänt,

O nej pappa T, definitivt inge synd om Måns! Fått vara med Ida stortjej o Liten Lisa hela dan! O precis som pappan, trivs bäst med både små o även äldre erfarna damer.... Ja damer för överhuvudtaget!! O precis som pappan har han smaskat massa nybakade mackor o tycker nog att han är i himmelriket nu...

Så njut i Åre, för här hemma har vi det oxå finfint!! 

 

Nu/Då...

Publicerad 2010-04-22 20:09:22 i Allmänt,

Elias o Gustav 2005...

 

Elias o Gustav 2010..



Gissa vems föräldrar som är ute o roar sig HELA TIDEN!!!

Jomenvisstserru

Publicerad 2010-04-22 13:21:19 i Allmänt,

Hade en kort o lovande karriär som korvtant... Eller hur var det nu...Kom iaf ihåg att jag var fruktansvärt populär den kvällen... Måste ha varit de långa flätorna!! Eller träskorna... ;-)

Piggelin

Publicerad 2010-04-22 11:36:23 i Allmänt,

Piggelin idag! O det är fullkomligt förståeligt med tanke på att Lisa sov från 20.00 t 07.15... Ska inte klaga ett endaste dugg!! Börjar dock oroa mej över när det jobbiga ska börja... O tycker faktiskt att Martin blir onödigt bortskämd... Jag försöker ju få honom att förstå att det ÄR jobbigt med småbarn!

Graviditeten gick finfint - just inga krämpor eller hormonfyllda utbrott över huvudtaget..
Förlossningen gick med ett svisch - hann inte förstå att det var bebis på g förrän det var klart!
Första tiden - nöjd bebis som sov t 12 på dagarna.. Jobbigt!! Mnäe..

O nu har vi hux flux en sexmånaders prinsessa som bara är go o gla, äter allt med god aptit o älskar då det händer saker!! Kärlek!!


Uppvärmning

Publicerad 2010-04-22 09:25:31 i Allmänt,

Nej!Nej! Akta! Akta! Nej! Nej har jag sagt! Stäng av datorn. Stäng av datorn! STÄNG AV DATORN!! Borsta tänderna. Borsta dina tänder, inte mina!! Inge bråk nu! Klart lillebror ska vara med, annars blir hans pappa arg, låt han få som han vill för GUDS SKULL....Nu! Nej! Sov! Sov! SOV!!! (inte under mitt täcke pojk!!)

Ikväll ska jag vara fembarnsmamma...... För vissa ska till Åre o gå på glassig restaurang o studsa runt på After ski.. Orättvist! Men TÄNKER INTE onda mer om det.. för då förvandlas väl Åreskutan till vulkan oxå...

BVC

Publicerad 2010-04-21 15:44:57 i Allmänt,

Idag har jag o Lisa varit på BVC två ggr! Tur vi bor nära! Först var det föräldraträff, så kul att träffa alla små o deras mammor såklart! Nu på em var det dax för andra dosen vaccin.. Gick skapligt bra, protesterade lite men glömde bort det onda ganska snart! Fick äran att ha en annan doktor för den "rätta" doktorn sitter o väntar på flygplan nånstans i Europa... Som rätt många andra kan tilläggas... Besiktningen av Liten gick strålande, allt var som det skulle o hon har hämtat igen viktminskningen sen hon var sjuk!

Aktuell matchvikt: 7990 gram, 67,5 cm lång!

   Ajajajaj...



Var så glad i ny fin kofta som farmor gjort o en supersöt Barbapappa mössa som Anna kom med!

TACK!!

Grattis!!

Publicerad 2010-04-21 12:18:38 i Allmänt,

Stort GRATTIS till min finaste lillasyster som fyller år idag!!

Hurra för dej o hoppas din födelsedag blir underbar!!




O även stort GRATTIS till Annsan som oxå fyller år idag! Här ett kort från tidernas begynnelse, eller åtminstone sedan studendagen i juni 1992 (!!!!). Känns nästan som igår.. Jättekram till dej på din dag vännen!!

Svisch!!

Publicerad 2010-04-20 21:46:44 i Allmänt,

Svisch sa det så var barnbidraget borta!! Men det var rätt nödvändiga grejer, skapligt nödvändiga iaf! O fyndade billiga klackeskor t mej på Din Sko för endast 79 kronor! O sprang på en tunika/klänning (ok, sprang på två...) på Rut m fl som det bara stod Catharina på!! O jag kan SVÄRA att jag hörde lockropet på långt håll! Så nu är man klar inför bröllopet nästa vecka!

Dessutom blev det en massa fint till balkongen, så snart kan det bli balkongsittning med spel o vin! Nice!

 

Ja just det! Handlade lite till alla kidsen oxå! Stövlar o sparkcyklar till stora barn. Blöjor, mat, välling o en tandborste (!) till liten...Fast hon har inga tänder än...

Haft en himla bra dag på alla sätt! Hälsade på hos Naimy där även Carina o Anki var, Lisa fick en jättefin kofta av Anki o även badleksaker! For sedan på IKEA o lunchade med Anna-Karin, Bill o Max. Jättetrevligt men vi insåg att nån gång ska vi ses utan barn så att vi hinner prata oxå.............

  

   

Nu ikväll har jag varit på middag hos Lena, även Anna o Terese var där. Supermysigt o kanongod mat!! Proppmätt o lycklig for jag o Lisa hemåt vid 20. Nu sover hon sött i sin säng o jag ska snart göra henne sällskap! Fast i min säng såklart!

    

Konstig ekvation..

Publicerad 2010-04-20 10:53:25 i Allmänt,


Min lillasyster fyller 34 imorgon...

Min äldsta fyller 12 i år..

Jag har varit mammaledig nästan 5 år...

Jag har haft körkort i 18 år...

Jag har jobbat i 18 år...

Jag har pluggat i en hemskt massa år...

Till hösten har jag varit med Martin i 5 år..

Då borde jag vara rätt gammal nu...

Vilken HIMLA tur att jag inte är det!!

Fast vissa dagar känner jag mig som 87.. Men andra dagar som 14.. så nånstans där mittemellan verkar rätt rimligt ändå..

Liten blir stor!!

Publicerad 2010-04-20 09:55:21 i Allmänt,



Idag blir Lisa sex månader!! Gah!!! Det går alldeles för fort!! Vill hålla fast den här tiden ett bra tag till.. Vårt lilla pyre är helt underbar! Äter, sover, fiser o skrattar.. Gärna samtidigt! O kan nu sitta alldeles själv!!

Så här ser hennes dag ut på ett ungefär:

Vaknar vid 07 (ätit välling nån gång på morgonsidan..)
Grötdax vid 8-8.30
Sover en skvätt vid 9 o ibland även vid 10.30
Lunch vid 11, 11.30. Då blir det puré av nåt slag o frukt t efterrätt
Sover em vid 13-13.30 o då blir det en lite längre stund... 1-2 timmar, lite olika
Gröt vid 16
Sover ibland en skvätt vid 17
Välling vid 19-20
Somnar för natten 20

Äter välling nån gång mellan 03 o 07, är det före 06 så somnar hon om...

Nåt fel har man nog..

Publicerad 2010-04-19 21:37:37 i Allmänt,

Idag är det stora skåpstädardagen.. Rensat ut mitt kaosskåp (skåp som man stoppar in allt som dräller omkring så finns det inte sen...)! O kan för mitt liv inte begripa hur mycke rat man samlar på sig!!! Trettiotvå korkar.. Gamla knappar... Säkert trettio ljuslyktor... En biljon gardinprylar..  MÅSTE ha varit hamster i mitt tidigare liv!!

Nu tittar jag på UNDERBARA Maria Montazami och ska göra som henne o gå fluffa till lite!! O utbrista "OOO my Guud!!" varje gång jag öppnar dörren t mitt nystädade skåp...

Gott???

Publicerad 2010-04-19 10:10:37 i Allmänt,



Att något sååå smaklöst som majsbågar kan tyckas vara så gott! Stackars barn som ännu ej får introduceras i Cheese Doodles underbara krispiga gula krokar!! Förstå vilken upplevelse det ska bli!

Aha! det är så här det ska smaka, egentligen!!

Oj vad vi hunnit med!

Publicerad 2010-04-18 21:47:55 i Allmänt,

Startade dagen med lite sovmorgon o långfrukost, for sedan o hämtade upp Lisa som haft det jättebra hos farmor o B-O! Skönt att allt gått bra!! Inte utan att man oroar sig lite trots att man vet att det är klart det går bra!

Efter det blev det kalas i Bredsand hela em, många skratt o stod för dagens tavla helt själv! Totalglömde att syster bodde där o berättade vitt o brett för alla om planerna med tjejfesten... GAH!! Ibland är man blond o ibland blondare! Syster har nu ålagts högsta sekretess o jag ska var totaltyst fram emot 15 maj...

Kvällen har stått för det heliga i helgen, varit i kyrkan o sett körens jubiluemskonsert! Lidens kyrkokör fyller 100 år i år! Inte illa pinkat! Dock var det ingen av ursprungliga kördeltagarna med, inte inne i kyrkan iaf.. Men en o annan kan säkert återfinnas strax utanför o en bit ner.......
 
De var jätteduktiga! O det var även Lisa som var exemplarisk under den en o en halvtimmes långa konserten! Hon diggade skarpt att alla pratade med henne o att de bjöd på sååå färgglada karameller som hon fick äran att få papperet från...

 



    



Hmmm

Publicerad 2010-04-18 11:02:51 i Allmänt,

Martin har nu plockat i o ur diskmaskinen HELA helgen!! Antingen är det en djävulskt bra strategi på förspel eller så borde jag vara riktigt orolig................

Lördagkväll, vilken härlig kväll!!

Publicerad 2010-04-18 00:21:53 i Allmänt,

  Vin o trevligt sällskap: Check!

 Massa Söta barn: Check!

 Ordentlig snygg sambo: Check!

 Snälla barn: Check!

 Liten lycklig hos farmor: Check!

 Mia o Tomas lycklig i Stockholm: Check!!!!

 Mias trasiga tand: Check! Men totalt oskyldig till detta!!!

Tåtitt

Publicerad 2010-04-17 14:21:01 i Allmänt,




Jag brukar oxå ligga o titta på tårna då jag tittar på tv......Fast mina är ca 1,68 meter ifrån ögona..

Jahapp...

Publicerad 2010-04-17 14:18:48 i Allmänt,



Nu har farmorn hämtat lilla Lisa... De ska umgås ända tills imorgon!! Känns supermärkligt! Men det kommer säkert att gå alldeles lysande, för dem iaf.... Är lite fjantigare nu än då Ida o Gurra var liten märker jag.. Vet inte riktigt vad jag ska ta mej för nu, fick så mycket tid över hux flux. Tvätten är snart undanstökad o middag blir det hos Jörgen o Nettan där det vankas grillning, säsongspremiär minsann!! Jörgen o Martin ska iväg o på Whiskeyprovning sedan så jag o Nettan får klara oss själva.. O det går helt säkert alldeles förträffligt!! Har ju det vi kan pyssla med........Damdamdamdam.... Snart tjejpaaaaaarty!!

  Känns ju inte direkt aktuellt att sätta sig på balkongen med ett glas rött heller...

Härligt att det kommer mer snö!!! Eller inte!!

 

Myslunch!

Publicerad 2010-04-16 13:34:06 i Allmänt,

Klackade bort på Wärdshuset o käkade som vanligt en förträffligt god lunch! Som sällskap fick jag en hel hög med härliga brudar, supermysigt!! Misstänker att T är väldigt långt borta på jobb eftersom vi var såå många brudar vid bordet o det inte satt nån tupp ibland oss!! O precis idag så luktade ALLA jordgubb! O JÖSSES vad vi har pratat mycket idag! Bara skvaller o sex o sånt, såklart! Som brudar alltid gör! Speciellt då de är ensamma..... ;-) o det är även då vi brukar ha kuddkrig i småtrosorna o bara hoppa runt o fnittra! Så är det!

Träffade på en liten födelsedagspojke oxå, söt Liam fyller FYRA år idag! Hurra för honom! Lille Leo uppvaktade Lisa flitigt o vill det sig kan det nog bli en kommande romans det där... För oj va mycke klappar o smek hon fick av lilleman!! Fin!!

 

Repris

Publicerad 2010-04-16 09:48:22 i Allmänt,


Ibland känns dagarna som repris.. Man vaknar, fikar, matar Liten, utfodrar stora, säger hej då till stora som sticker på skola, hej då, puss puss till älskling som far på jobbet.. Plockar undan, söver Liten, plockar mer, tvättar, städar o plockar lite till..

O det är rätt ok, för det mesta..

Men ibland skulle jag önska att det bara hände nåt annorlunda! Att någon ringer o säger GRATTIS du har vunnit en Thailandsresa för TIO personer o ska fara imorgon! Guuuud va jag skulle bli glad då! O va bråttom jag skulle få!!

Eller att någon ringer o frågar om jag skulle vilja ha hjälp att organisera vårt hem, renovering o möbler ingår! Wow! Ojojoj vad fint det skulle bli här hemma då, definitivt slut på hallkaoset! O Liten skulle få sitt lilla lekrum!

O tänk om man bara skulle vakna en dag o vara sjukt snygg, rik o supersnäll! Så konstigt det skulle kännas, kanske skulle vara smal oxå! Mysko!

Ja tänk vad man kan drömma... fast jag har egentligen inte så höga krav..jag blir rätt glad då någon spontant plockar ur diskmaskinen o kramar mej ibland... O jag är rätt nöjd om jag hinner sminka på mej ett ansikte på dagarna o få vara hel o ren nästan varje dag... Kräksfläckar räknas inte..

Så egentligen är jag kanske rätt nöjd ändå, som småtjock, halvgammal trebarnsmamma! O snäll är jag ju iaf, nästan jämt!!

Meeeen!!!

Publicerad 2010-04-15 22:39:09 i Allmänt,

Visst, jag har ondat o varit avis, rätt bedrövlig faktiskt! Ja tom rätt mycket avis faktiskt.. O tyckt att det är väl förfärligt orättvist att inte vi ska fara till London o möta våren! Men nu TYCKER jag att Mia o Tomas verkligen ska få komma iväg på sin hett efterlängtade Londontripp! Hade väl aldrig kunna drömt om att en vulkan på ISLAND ska kunna sätta käppar ihjulen!

Så nu står jag på balkongen o försöker mota molnet, jag blåser o vevar men det närmar sig ändå.. Håller alla tummar o tår för att det ska lösa sig innan lördag!!! Hoppas, hoppas, hoppas! För det är ju er såå himla väl unt att få komma iväg!



Bilden norpad från Mias blogg....

GI kladdkaka!!

Publicerad 2010-04-15 09:53:31 i Allmänt,








Fått önskemål om receptet på kladdkakan jag serverade på mammaträffen i tisdags! O här kommer det! Jag uteslöt nötterna eftersom jag inte visste om alla tålde dem.. Men det blir säkert extra gott med dem i! Hade inte heller svarta sesamfrön utan tog vanliga...  


Ingredienser:

100
100 g smör eller margarin
200 200 g mörk choklad
3 3 st ägg
2 2 msk ljus sirap
0.5 0.5 dl strösocker eller rårörsocker
0.5 0.5 dl dinkelmjöl
150 150 g valnötter
1 1 tsk vaniljpulver eller 2 teskedar vaniljsocker
1 1 krm salt
0.5 0.5 dl svarta sesamfrön till att bröa formen

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl, socker, salt, vaniljpulver och valnötter i en skål.

2. Smörj en form (gärna med löstagbar kant) om cirka 24 cm och ”bröa” den med svarta sesamfrön.

3. Smält chokladen i vattenbad och rör i det smälta smöret samt tillsätt ägg och sirap. Vispa ej!

4. Vänd snabbt ned smör-chokladsmeten i den torra bunken och rör om försiktigt.

5. Häll i smeten i formen och grädda i mitten av ugnen, ca 14-17 minuter.

6. Håll koll på kakan, den är klar när smeten precis ”stannat”. Tag ut kakan från ugnen och kyl ned den direkt i frysen ca 20 minuter (då blir den lätt att skära upp och blir perfekt kladdig). Servera med lättvispad grädde.

Så konstigt!

Publicerad 2010-04-14 09:57:08 i Allmänt,

Vi är fem i vår familj.. Varav en bebis.. I hallen är det ungefär SJUHUNDRASEXTIOTVÅ skor för tillfället.. Rätt Märkligt.. Hänger även ca FYRAHUNDRA jackor, tjogtal kepsar, mössor och vantar.. Oxå Märkligt.. Dessutom så är det ungefär FYRA kubik grus/sand/småsten/storsten i trappen!! Anmärkningsvärt Märkligt eftersom ingen SKA gå upp med skor nu...

Måste vara samma osynliga inneboende som dräller dammråttor omkring sig som äger alla de här grejorna....

Säkert den som äter upp allt godis oxå.. Så är det nog... Rackare!!

Världens sötaste!

Publicerad 2010-04-14 09:26:56 i Allmänt,

Trots nerdreglad klänning är jag rätt söt här på täcket! O jag är troligen bäst i hela världen på att sitta, sova, äta eller andra saker som små bebisar gör!! Det tycker iaf min mamma som klappar händerna o bär sig allmänt fjolligt åt då jag gör något nytt.. O jag misstänker att ALLA mammor faktiskt tycker precis likadant om sina barn ... För vi är ju det allra bästa de har!! O jag vet att mamma tycker precis likadant om mina storsyskon, de är oxå allra bäst o finast i hela världen! För mamma, våran mamma älskar oss över allt annat på jorden!!!

Måste bara visa!!

Publicerad 2010-04-13 22:10:46 i Allmänt,

Japp, jag har varit gift! En mycket kort o lycklig  period av mitt liv.. Gick i klass fyra!! Tycker att vi är FANTASTISKT fina iaf! Jag, Tommy, Helena o Perra.. Spelade in en film på skolan o den var såå himla bra.. Har fortfarande kvar den och jag lovar att tårarna rinner av skratt då jag ser den.. HELT galet roligt! Bröllopet stod i Lidens kyrka i en riktig brudklänning och brudkronan virkade Tommys mormor.. BusKrister var bröllopsvittne och kastade gryn på oss på kyrktrappan, precis som sig bör på ett bröllop.. Känns som igår men det var ju 15 år sen.. Eller var det 25...... 

Bebisträff o givetvis mammaträff oxå!

Publicerad 2010-04-13 17:40:50 i Allmänt,

Sååå kul att träffa alla fina, härliga bebisar o självklart deras fina mammor oxå! Mysig dag med massa bebissnack o även lite annat slank in i diskussionerna.. Lite kul är det att vi alla jobbade på hemtjänsten ifjol o nu har vi bebisar som är lika gamla... Verkar vara bra för fertiliteten att ränna runt i hemtjänsten!!

 

 



Fina Anton utan mamma Emma som lyckades hålla sig undan kameran...

 

Malin o goa Mathias, Eleine o sötaste Alice



Caroline o tuffingen Noel

Nu väntar vi bara på brudarna!

Publicerad 2010-04-13 12:00:46 i ,

bild0248 (MMS)

Nu väntar vi bara på brudarna! Idag ska jag o Lisa få besök av fyra mammor med sina bebisar! Det var ju som bekant ett fruktsamt år för hemtjänsten ifjol o idag ska vi alla ses! Ska bli så himla mysigt!

Vem är skyldig!!!!

Publicerad 2010-04-12 21:44:59 i Allmänt,

Tror med det bestämdaste att någon PLANTERAR dammråttor hos mej! Har nu varit inne i det fina härliga vårvädret o städat. Har trotsat solens lockrop o bara o gnott o fejat (ja, nästan iaf....) O likt förbannat så snubblar jag på en GIGANTISK dammråtta!! Makalöst!! Fräckt!! VEM är det som är så skoningslös mot mej!!

Men jag ska ge igen... Ska SLUTA städa då solen skiner, o bara ignorera dammet så kanske det ger upp självmant o bara försvinner... Hämden är ljuv!!!

Lovely!

Publicerad 2010-04-12 12:46:33 i Allmänt,

Underbar dag!! Suttit på bron o druckit kaffe med tre fina brudar; Anna, Anna o Jannice. Gör inte ont att vara mammaledig den här årstiden!!

Men lite nytta måste man ju göra, så idag är det tvättdax!

Ibland är man inte riktigt som man ska

Publicerad 2010-04-11 21:16:48 i Allmänt,

Strålande sol, klarblå himmel! Som gjort för att vara ute o bara njuta! Men då kommer man på den smarta ideén att jag ska nog städa idag! För jag är ju just inte ledig nån annan dag i veckan... Efter halva lägenheten rengjord tog jag mitt förnuft till fånga o satte mig på balkongen (nystädad!) o läste! Sedan tog jag en promenad ut på byn o se, det kryllade av folk! Hittade igen en utlåst Johanna på en hittills oupptäckt bänk i en tveksam park och där avnjöts sedan kaffe i solen och hux flux var det flera trevliga människor där o umgicks! Såå mysigt!!







Pssst Mia.. Så här såg vårt hotell i London ut...Inga kackerlackor här inte! O det säger jag absolut inte bara för att jag skulle vara avis!! Sådan dödssynd som avundsjuka är inte min stil.. Pff, vad är väl en vår i London....

Då man kan vara hemma i Liden.. Suck...

Lördagkväll, vilken härlig kväll!

Publicerad 2010-04-11 09:46:56 i Allmänt,

Hade en supermysig dag med Anna-Karin o lille Bill på loppis i Matfors, inga stora förtjänster direkt men gofika o lunch o en massa surr med finaste Anna-Karin är inte helt illa det heller! Riktigt, riktigt skoj! Nästa gång blir det ett glas vin på uteplatsen!!



Go Bill!!

Hade sedan förmånen att bli bjudna på middag uppe på Jala, fantastiskt lämpligt! Solen fullkomligt öste ner värme o positiv energi på oss då vi klackade bort! Lisa fick genast en kavaljer som gärna var vid hennes sida heeela tiden! O hon var så lycklig över det o som grädde på moset fick hon premiäråka gåstol! En helt ny värld öppnades plötsligt för hennes ögon!! Skitkul!! Fick supergod mat o ett par glas vin. Jag o Lisa klackade hem kl 00 o då hade hon sovit sedan 20.30. Hon vaknade inte då jag lyfte henne från vagnen till sängen utan fortsatte sova till 3, käkade då o sov sedan till 7.15. Skönt! Pappan dök in vid halv fem och fick den stora äran att byta bajsblöja direkt på morgonkvisten!

 



Mys!!


   

Självklart vill alla vara med på bild!!

Soooova!

Publicerad 2010-04-10 17:42:11 i Allmänt,

Att sova är bra! Men INTE då man kör bil... Då är det förenat med livsfara o det ska man undvika, annars blir det tokigt, jättetokigt.. O börjar man blunda med ena ögat så vill snart det andra ögat oxå blunda.. O det är inte bra, inte ett dugg!

Men det var bra att vakna INNAN diket! Det var bra iaf!!! Himla himla bra!!!

Finfin dag!

Publicerad 2010-04-09 22:58:19 i Allmänt,

Gick ju strålande det där! Mys med stora barn hela dan! Liten mycket nöjd hos Naimy o farmor, bara myspys! Bio med Anna, Emma O Affe, såå trevligt!! O sedan gomiddag hos Naimy efter bion, perfekt! 
Som final på kvällen: Solsidan med ett glas rött o kärleken! Himla härlig dag minsann!!

 O imorgon ska det säljas barnkläder för fulla segel!!



   

O nu dax att svara på lite frågor :-)

Carro: Lisa blir sex (!!!!!) månader den 20:e, hur nu det gick till....

Cajsa: Filmen får...... Fyra solar! Mamman grät (som vanligt) o skrattade bitvis högt åt tokroliga skojigheter..

Ann: Japp! Du hade röda blommiga!! Har det dokumenterat, du var så himla fin :-) Det var tider det, Fridhemsgatan by night!!! Jösses vilken tur att vi blivit såå vuxna o förståndiga nu.... 



Fredag, sista påsklovsdagen..

Publicerad 2010-04-09 10:59:47 i Allmänt,

Idag bär det iväg till stan o bio. Ska lämna Liten hos Naimy så de får umgås o mysa lite, även farmor skulle komma förbi o syta lite, så Lisa går det nog ingen nöd på!  Efter det ska vi möta upp Anna, Affe o Emma vid bion. Jag o Anna funderar starkt på att smita ifrån köttbullsfilmen o istället gå o ta en fika på nåt mysigt ställe! Lite kvalitetstid för stora oxå! O hoppas verkligen dagens stadsresa blir bättre än förra kaoset... 

Måste även tipsa om loppis i Matfors imorgon!

10:00 barnloppis 10/4-10 Matfors folketshus 10.00-13.00
Baby,Barn,Tonår KOM OCH FYNDA BLAND BEGAGNADE BARN SAKER!!!
fika försäljning under dagen av Matfors ungdomar

Laddade funderingar..

Publicerad 2010-04-08 10:13:54 i Allmänt,




Då mammor träffas blir det lätt en hel del prat om förlossningen.. Ett mycket laddat ämne! Antingen går det som en dans, som det gjorde då Lisa föddes eller så blir det en fruktansvärd upplevelse eller så landar man nånstans där mittemellan.. Hur det än blir så är det ett ämne som går att diskutera huuuur länge som helst! O speciellt då man nyligen fått sin lilla bebis är det så fascinerande att höra andra berätta och att själv få prata o prata o prata om förlossningen.. O det är absolut bäst att föda utan smärtlindring! Sådetså! Eller epidural är nog allra bäst egentligen!! Sådetså! Eller?

Föder man utan smärtlindring så grattis (eller..)! Men huvudsaken är väl att bebisen kommer ut hel o frisk!! O varför inte ta smärtlindring om det finns? Det är ju bara idioti att låta bli om man vill ha (o hinner ta...)!

Likadant är det med amingen, även det ett mycket laddat ämne har jag förstått.. Iaf då man är inne o läser på Familjeliv.se.. För är man verkligen en så fruktansvärt dålig mamma om man inte ammar? O är man verkligen en så fruktansvärt dålig mamma om man ammar flera år? O är man verkligen helt perfekt som mamma om man ammar nånstans där mittemellan, lite lagom...

Funkar amningen så amma på för guds skull, billigt, enkelt o smidigt!  Men funkar det inte eller att man av andra orsaker inte vill så låt bli då! Bebisar mår alldeles utmärkt på ersättning oxå!

O nu då bebisen blivit lite större så kommer det nya saker in i livet som oxå är laddade.. Hur ska man egentligen göra med maten!! När ska man börja med smakportioner, när ska man ge ditten o datten.. O visst är det allra, allra bäst med hemlagad mat... Fast burkmat är ju kanon, innehåller exakt det bebisen behöver! O HUR ska man veta vad som är bäst för min lilla bebis!!

Det är ju kanon om man gör egen mat! Billigt o smidigt o bebisen lär sig känna igen familjens mat. Men burkmat är ju klockrent om man ska iväg nånstans eller helt enkelt inte har intresse eller lust eller kanske känner sig osäker att göra egen mat. Bebisens enda tanke om det här är att bli mätt!!

    

O bebisens sömn är viktig! Självklart ska bebisen sova i mamma o pappas säng! Eller naturligtvis i egen säng i föräldrarnas sovrum! Nej allra bäst är det med eget rum i anslutning till föräldrarna, eller kanske uppepå garaget... Jag tycker det är dömysigt att ha bebis i sängen! Men vi sover mycket bättre då hon sover i sin säng, så därför blir det så. I. vår. familj. Inte rätt, inte fel men funkar för oss! O sömnen ska man vara väldigt rädd om! Alla minuter är viktiga!! Om inte annat för att ladda inför tonårstiden, för det är de stooora problemen börjar.... 

   

Jag inbillar mej att barnen mår bra om familjen mår bra, o eftersom alla familjer ser annorlunda så tror jag att det kan vara saker som passar bättre för oss än det kanske gör för en annan familj.. O tar man allt med en nypa lugn o ro så blir allt mycket lättare!

Skogstroll

Publicerad 2010-04-07 22:27:45 i Allmänt,

Efter att ha skickat iväg stora barn på slalomturné, hälsat på mormor, krossat glas, snabbfikat hos gammkatta tog jag o kikade till FB. Där såg jag en viss frustrerad moder utstråla ett skri av hjälp...

Status:"Men det här är ju inte mina små gryn!! : S ...Fick med mig två galna, sockerabstinenta små monster hem ist!!"

Tog mitt pick o pack, alltså vagn o bebis o drog iväg för att försöka stötta i misären... Eftersom misstanke om sockerabstinens var stor fick en förpackning muffins följa med på uppdraget.. Medan jag ringde till en upptagen lur såg jag föremålet i fråga med axlarna i höjd med pannan i färd med att ta sina små troll till skogs... O eftersom jag kände en aaaaaaaningen oro att hon skulle liksom Stina i Saltkråkan lämna tillbaka trollbarnen så tog jag helt sonika o hakade på! Har ju ett ansvar som medmänniska!! Kände mig mycket lattemammig då jag stod där i skogen med klackeskor o kort kjol...

Men måste säga att det gick ju alldeles lysande! Visst var det utbrott, gråt o tandagnisslan.. Men det var även ljuvliga leende, nybakade kakor av små barnahänder och fullkomligt bedårande snabba små pojkben som raskt sprang mot byn precis som sin mamma brukar springa mot byn då det vankas byboxning o rödvin.. Fortare fortare fortare...

Underbar eftermiddag! Sååå skönt att veta att det är fler som inte har en puttenuttig o alltid lika präktig vardag, utan att vi har det nog rätt lika allihopa.. O bättre o sämre dagar...

O till syvende o sist, Lidenbarna är ju bara så himla fina!! Allihopa!!

 

 
     

Dagens mission! Rätt skoj att krossa glas!...

Publicerad 2010-04-07 15:14:22 i ,

bild0194 (MMS)

Dagens mission! Rätt skoj att krossa glas! O idag fick jag krossa allt själv för stora barn åker slalom! Hurra! Tänkte försöka vara duktig o sopsortera nu då jag är hemma på dagarna.. Borde vara det jämt men ska villigt erkänna att det är lite si o så med det...

Underbara älskade böcker!!

Publicerad 2010-04-07 13:02:36 i Allmänt,

De som känner mej vet att jag älskar att läsa, känner mej halv om jag inte har en bra bok! Då jag var yngre läste jag som alla andra tonåringar, Kitty, Lotta, Kullagulla ja allt som var läsbart!  Med några fler år på nacken så började jag prenumerera på Sagan om Isfolket! Underbara Isfolket!! Tengel o Silje blev mina vänner och är fortfarande det efter många, många år..Böckerna står i min bokhylla,  mörkt röda, inbundna och vackra! Kommer aldrig att göra mej av med dem!! Läser fortfarande många böcker men har faktiskt slutat att läsa om jag inte tycker om boken efter ett par kapitel, gjorde jag aldrig förr! Men livet är kort o det är lika meningslöst att lägga energi på dåliga böcker som på dåliga förhållanden, lika bra att sluta i tid..

Denna vecka bloggar Mymlan om böcker...

Min favorit genom tiderna är Kabbelekstugan! Läste sönder min egen bok, eller rättare sagt mamma läste sönder den eftersom jag kväll efter kväll ville höra den fina o sorgliga o slutliga lyckliga sagan om fröken Hoppelina som hyrde Kabbelekstugan! Min förtjusning var därför ofantlig då jag i vuxen ålder sprang på ett fint exemplar av boken på "Fyndlagret", gissa om jag stegade iväg till kassan med boken i ett stadigt grepp för att ta med den hem o få uppleva känslan igen...



 

Fröken Hoppelina ställer för kalas men ingen kommer..... Pigge Igelkott håller med om att ett födelsedagskalas utan gäster är inte mycket till kalas... Han hjälper henne sedan att dela ut inbjudningar o att flytta festen till ett torrt ställe istället för hennes blöta hus...För en del av gästerna kan ju inte simma...

 

Återigen är det kalasdax! Och nu blir det en lyckad fest! Alla var där utom herr Mullvad som trodde inbjudan var en stämning och tog sin vintervila ovanligt tidigt..


Love it love it love it!!!

Härna heeeela dan!!

Publicerad 2010-04-06 21:09:38 i Allmänt,

 

Lämnade Y-et o behövde kaffe redan efter de första milen
 innan Byerast tänkte jag kasta barnen ur bilen... 



Så här söta kan de också vara,
mina tjejer som egentligen är riktigt rara



På plats innan öppning, inte hänt många gånger
väntade i bilen o lyssnade på massa konstiga sånger



Förvånad liten provade kundvagn, premiär minsann!
O nu fanns ju massor att se och ta om man kan...



Mötte upp finaste Jalabarna i Härnösands stad
De var aningen sena o Jannice var inte glad
Plånboken var borta, heeelt försvunnen skyllde hon på
men passet var med (trodde nog hon över gränsen skulle gå...)



Nöjd liten brutta såg bara ryggen på stora barn som hela tiden  försvann
de sprang o sprang o hade riktigt skoj hela dan minsann!
 

 

Jobbigt, jobbigt, jobbigt att passa barnen ute på främmande vidder..
Nej det blev en mysig dag med kaffe, kaka o en massa busigt jidder

 

Glada brudar längtar till Liden nu
så då far vi hemåt, alla sju!!

 

Dagens bästa köp, sånt som verkligen gör mej glad!
Rengöringsdukar o en massa mörk choklad!!



Den goda alkoholen

Publicerad 2010-04-05 18:31:51 i Allmänt,

"Påskkyckling försvunnen, sågs senast 1992 på Fridhemsgatan. Helt absolut totalt fridlyst! Häckade ofta på Aveny o Oscar, o även på Privé sågs den skymta förbi. Trivdes i flock med andra färgglada likasinnade. Är troligen utdöd och bör så få vara för all tid och evighet..."




En av årets frosserihelger är över! En hel del gott har det blivit, massa mat o en massa godis. Inte för att JAG äter godis men har hört att många andra gör det. Jag skulle aldrig nalla i kidsens gottapåsar då ingen ser eller ha små gömmor i skrivborslådan.. Aaaaldrig!! Är ju vuxen o har sjukt bra karaktär!! 

Har även hört att många druckit vin o öl o snaps oxå, sånt gör INTE jag... Absolut inte BiB iaf, för är man finsmakare så köper man flaskor o det gör jag om det är 14% o på en liter vill säga, för DÅ är det bra vin! Har jag hört nånstans.. Faaast det har hänt att det slunkit hem nån BiB ändå, faktiskt kanske två gånger eller tolv.. Men snaps! Det dricker jag inte! Faast kan man blanda med cola så går det väl an att ta en snaps, eller fyra.. Beror lite på vad klockan är vill säga! För är klockan 02 så slutar man ju dricka! De flesta iaf, eller så är det DÅ man börjar dricker drinkar... Ger inga vuxenpoäng för överhuvudtaget! Men i påsk har det varit sparsamt, nästan iaf! Åtminstone ingen starksprit o det är ju ändå bra! Faaaast Jägermeister är nog rätt starkt, men det kan väl inte räknas? Eller? 

Vilken HIMLA tur att man inte faller för frosseri!!

PS Detta inlägg är skrivet med en hel del ironi!! O visa det för GUDS SKULL inte för min fd barnmorska!! Hon tyckte det var våldsamt att dricka TVÅ vinflaskor under en HEL helg nån gång ibland! Så skål go vänner, skål!!!

Sömn är underskattat..

Publicerad 2010-04-04 23:04:14 i Allmänt,

Efter en vecka med obefintlig sammanhängande sömn känner man sig som en disktrasa i kropp o själ.. Soltimmarna o kvalitetstiden på dagarna har varit guld värda då nätterna mest bara gör en mer eller mindre deprimerad. Tycker naturligtvis synd om liten bebis som varit sjuk men tycker faktiskt aningen synd om mej själv oxå som inte får sooooova! Har varit bortskämda med sömn så det är en omställning då man måste vakna var o varannan timme och att ha en bebis som faktiskt gråter i timmar på nätterna..

Men vi ser ljuset nu o hoppas att det blir lite lugnare inatt för hon mår faktiskt bra nu.. O inatt har M sagt att han ska kliva upp då hon vaknar..

Han är så himla rolig min kille! ;-)

Påskdagen!

Publicerad 2010-04-04 19:53:01 i Allmänt,

Ännu en härlig o solig dag! Bjudna på middag hos mamma o pappa tillsammans med allra käraste syster med familj! Jättemysig dag!! Fick massa god mat o det blev en hel del goda skratt! Älskar HELA min familj!!!

 

 

 
 

 
 
 

Vrånggranen!!

Publicerad 2010-04-03 18:06:49 i Allmänt,



Förklaring:

En sen vinternatt blev J mäkta imponerad av skoteråkarna som helt sonika genade över deras tomt, tätt intill huset så att både hon o barnen vaknade.. Till slut ledsnade hon sååå på buset o gick demonstrativt ut i pyjamasen o satte den nyss utslängda julgranen mitt i "leden"! Samtidigt ringde sonen till sin far som var sextio mil bort på jobb o ropade i luren att det varit en massa skoterkörning på gårn o nu var "Mamma försvunnen oxå"...

Lätt att förstå hur hjärnan jobbade långt däruppe i norr för att försöka förstå vad som egentligen hänt...

Påskafton!

Publicerad 2010-04-03 17:57:56 i Allmänt,

Blev en underbar dag o fick dessutom en stor varm sol som sken på Jalafjället! Massa härliga människor kom förbi och vi käkade Bullens, drack varm choklad m punsch o hade det helt enkelt ljuvligt där i solen! Saknaden efter fjällen kändes helt plötsligt mindre påtalig och vi var alla nöjda med att sitta där o bara vara tillsammans!







 

  

 

 





Nästan som i fjällen!

Publicerad 2010-04-03 12:52:06 i ,

bild0176 (MMS)

Nästan som i fjällen! Jala slår rätt högt det oxå! kanonväder, fina vänner, friska barn, o aningen punch o varm choklad! Lovely!

Långfredag!

Publicerad 2010-04-02 18:48:58 i Allmänt,


Lillskrutta har piggat på sig! Hurra för det! Lite antibiotika gjorde susen! Men måste erkänna att jag vet inte hur mycket hon får i sig av dosen vid varje tillfälle, för HERREGUD vad hon INTE vill ha medicin! Den som kommer på ett antibiotika som man kan ge som supp ska få nobelpris! Men vi kämpar på, bara resten av kuren kvar...

Idag har vi haft besök av mamma o pappa, solbrända o fina efter en vecka på Gran Canaria! Vi käkade påsklunch med massa gottigt o fick även en likör till kaffet, mumsigt!

Rätt skönt att bara glida runt här hemma i helgen, har man haft en skruttig bebis hela veckan känner man sig rätt slut! Traskat i långkalsonger hela veckan, var tom på affären iklädd dessa med en nerspydd t-shirt till..Tänkte inte på det... Tjusig värre! Tur jackan var lång så den täckte misären... Annat var det då man var modebloggare och fick tänka till för varje outfit ;-)

Ska nu fixa till gomiddag o festa till det med ett glas rött! Fick ju direktleverans från Spanien så då ska man väl smaka!

Min kompis kompis..

Publicerad 2010-04-01 19:09:02 i Allmänt,

Jag har en kompis som har en kompis som har en kompis, ja ni förstår.. Han gillar att retas.. JÄTTEMYCKET! Lyckades reta en som jag känner rätt väl riktigt ordentligt idag, o eftersom det var en tjej han retade så blev det riktigt lustigt att se. Redan som elvaåring kan hon få denne MAN att skruva på sig som en skolpojke o skrapa med foten i golvet o känna sig sååå himla obekväm o få en klump i magen! Hehehe! Takterna sitter i, blir nog bra då hon blir stor den där tjejen..

O ett HETT tips; på en ELVA-årig tjej funkar INTE samma trix som på en SEX-årig pojke...

Glad påsk!!!

Publicerad 2010-04-01 14:34:48 i ,

bild0157 (MMS)

Glad påsk från en snorig o febrig liten tjej! Firar dagen med Kåvepenin :-) o hoppas på att snart bli piggelin!

Oooops!

Publicerad 2010-04-01 10:00:47 i Allmänt,

Ibland går det mer än lovligt lätt.. Hann inte ens sätta mig in i att vara arbetslös.. Har nu en anställning igen, känns riktigt bra! Livet blir aningen tryggare med att ha en fast tjänst!! Tänker inte berätta mer här eftersom inga papper är skrivna ännu.. O har inga planer på att börja jobba än, har ju bebis jag!! Har även sökt distriktssköterskeutbildningen i höst så kommer jag in på den går den före.

Spännande tid framöver, mycke nytt!! Like it!!

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela