Cattas liv och tankar

Helig kväll ;-)

Publicerad 2008-11-19 20:48:46 i Allmänt,

Greys....... Känns som jag lever för onsdagar tillsammans med dr Snygg o co. Det är ju så himla bra!! Tror inte att det bara beror på att jag själv är ssk (men säkert spelar det in) det är ju bara så fantastiskt bra!! Har nu nattat små barn o lugnet har lagt sig.. Har betat av läxläsning o nagelklippning o allt annat som hör till. Sonen är mäkta stolt att han knäckt läskoden o själv kan läsa nattsagan för mamman. :-) Kul att det flyter på! Både Ida o Gustav verkar ha lätt för sig o det är helt underbart skönt!  Har själv haft ganska lätt för mig i skolan o alltid tyckt det var skoj så man får väl bara hålla tummarna att det håller i sig.. Skrattat åt dem ikväll då de har provat uppblåsbara sumodräkter som de har struttat runt i.. Sagt att så tjock blir man om man äter godis på fritidsgården varje tisdag så nu är det tjatet kanske borta. Eller not!

Har själv betat av ännu en kurs i min specialistutb. Man pustar ut allt eftersom man kan bocka av delkurserna.. Tycker som sagt att det är kul att plugga men ibland tryter motivationen.. Läser nu sårvård och det är ju riktigt intressant! Läskiga bilder o sånt som kvällslektyr, speciellt intressant att se alternativ sårvård med larver o dyl.. Då kan man snacka sårvård! Till våren ska jag skriva D-uppsats så då lär jag väl slita mitt hår o bita ner mina naglar.. Imorgon är det torsdag, ska på föreläsning imorgonkväll med mingel o tapas, kan bli trevligt! Ska åka med mina kära arbetskollegor.

Nu ska jag ta o fixa lite te, krypa ner i soffhörnet o tindra med ögonen åt dr Snygg!

Puss o kram

En underbar helg..

Publicerad 2008-11-17 21:03:56 i Allmänt,

                                         

Helgen v 39 var vi i Hällsjön m bästaste vännerna o bara myste!! Var helt underbart o kan verkligen rekommenderas! Vi grillade, bastade, badade o spelade spel! En fantastisk helg!  Kommer definitivt att göra om det!!!

Myyyyys!

Publicerad 2008-11-17 15:56:17 i Allmänt,

Idag kommer barnen! Tycker det är sjukt trist att bara ha dem varannan vecka! Skulle vilja ha dem jämt.. Men det kan tyckas vara aningen egoistiskt kanske.. ... Tanken då man skaffade barn var ju inte att ha dem varannan vecka men då det nu blev så här så får man försöka göra det bästa möjliga av situationen. Men ibland är det svårt!!! Vill emellanåt lägga mig i rutinerna där men det har jag inte med att göra..Det är bara att svälja tungan o sätta sig på händerna. Så det kan ta ett par dar för dem att landa hos mig. Första kvällen kan vara nog så kaotiskt och mycket beroende på att man längtat så och har vissa förväntningar o sen blir det bara tok ibland... trötta barn är inte helt enkla att ha, o speciellt inte rätt hungriga sådana.  Ska ta det bara lugnt ikväll, titta på tv o mysa bara. Har tänkt fara på bio på lördag o det är ju riktigt skoj! :-)

Måndan har nu redan gått snart, det rasslar bara t så är det fredag igen! Har bokat vinprovning på lokala krogen på fredagkväll, har aldrig varit på det förr så det ska bli spännande..

ha det gott! kraaaaaaaaam

Helgen slut igen..

Publicerad 2008-11-16 16:33:49 i Allmänt,

Ja då är det måndag snart igen.. Jisses vad fort det går! I fredags var vi o käkade på krogen, superdupergott! Åt harfilé som var helt utsökt! Delade en flaska vin m Jannice så det var riktigt nice. :-) Martin var ståndaktigt o tog en alkoholfri kväll.

Igår var det dop för hela slanten! Världens sötaste Leo blev ordentligt döpt o som vanligt var han bara nöjd o gla! Sjukt fin pojke! Mycke fika var det efteråt, både smörgåstårta o kakorgie.. Mums!!! Riktigt trevligt för att vara dop.. Träffade flera som jag ej sett på åratal o det är alltid lika spännade! Synd att man ej hinner surra så mycket som man vill, tiden rusar bara iväg.

Igårkväll bjöd Martin mej på gomiddag, helstekt fläskfilé i lök, murkelsås o sallad m fetaost! O rött till! Han kan minsann ordna det bra! Spelade sedan GH o det är INTE min starka sida! Eller egentligen går det väl rätt bra ibland men jag är en så sjuuuukt dålig förlorare att jag vill skrika könsord o slå sönder inredningen... Tur inte kidsen var hemma, då har de nog blivit rädd för sin mamma... Martin tycker det är så kul att vinna o ännu roligare då jag blir galen..  Klackade sedan iväg på krogen där baren var öppen efter 20. Mycket mysig kväll med goda drinkar o goda vänner! Kom hem vid 01 o då skröt Martin om att han minsann kunde spöa mig i GH trots en promillehalt på 12.. Men ack vad han bedrog sej! :-) Han var totalt kass då! O det var skönt för mig att få vinna en sväng iaf.. Men jag ska öva i smyg o sen ska jag visa vart skåpet ska stå... Muhahaha!

Nu ska Martin fara t Lycksele igen på jobb o blir borta t torsdag, tur att barnen kommer imorgon! Trist att vara ensam på kvällarna! Nån gång är helt ok men ständigt är pissigt..

Puss o puss o ha en bra kväll!

Fredag!!!

Publicerad 2008-11-14 15:35:43 i Allmänt,

Åh vad skönt med helg!!!! tycker att fredag är den bästa dagen på veckan, man har all ledighet framför sig!! Har lunchat på lokala krogen idag o som vanligt helt suveränt gott! Ska faktiskt dit o äta middag ikväll oxå, riktigt lyxig dag.. :-)

Kan tänkas att det slinker ner lite rött o.... Kan tänkas att det absolut blir lite rött! Mums!

 jojo, en del kan då komma på allt.........Men julklapparna kan ju fixas kanske... den där med fjädrar kanske... Hahahahhaaha! :-)

Snart fredag!

Publicerad 2008-11-13 19:40:11 i Allmänt,

Snart helg igen.. veckorna rusar iväg. Idag har jag varit på hotell Höga kusten på diabetesutb. Sjukt intressant men helt sanslöst skrämmande hur det ökar! Konsumtionen av läsk o sötsaker ökar otroligt i Sverige. Ca 100 l läsk/person/år i Sverige! Låter rätt sjukt kan jag tycka.. Speciellt om man tänker på att små bebisar o många äldre inte dricker dricka.. Nä man får se till att inte låta kidsen få dricka (läsk..:-) ) hur som helst utan bara helger o inte alltid då heller kanske...

Imorgon är det jobb hela dan, ska nog gå fint. Har ju praktikant nu o det är ju alltid lika trevligt. Slipper ju åka själv hela tiden!

Ida ska på disco imorgon så hon ska komma hit så mamman får hjälpa henne m hår o lite smink, otroligt att den karusellen börjar nu. Tycker ju att det var alldeles nyss jag gick i fyran o dansade tryckare m Tommy, Perra o Krille t diverse smöriga ballader. Hahahaha, ja det var tider det. Satt o småpussades under trappan o tyckte man var så himla stor. Men då visste man inte vad som komma skulle...............

Nu ska jag tvinga min kropp under stora protester ut på prommis.. Var ju sjuk förra vecka så då blev det lite klent m motion. O efter dagens föreläsning tänker jag inte smita undan vardagsmotionen..

Ha det gott!!! kraaaaaaaaaaaam


  Stortjej som ska på disco! :-)

Onsdag igen!!!

Publicerad 2008-11-12 21:36:57 i Allmänt,

Onsdag=Greys!!! Veckans höjdpunkt på TV! Enda serien jag följer för tillfället o det är bara så himla bra!! Känns som att jag skulle vilja ha onsdag hela veckan...
Idag hämtade jag Jannices kids på fritids, mina egna är hos sin pappa så det är sjukt tråkigt på kvällarna.. Har så mycket egentid att jag inte vet vad jag ska göra av den.. Skönt ibland - trist ibland..

Imorgon ska jag på utbildning på hotell höga kusten, det ska bli kul att åka på nåt annat! Brukar vankas riktigt god lunch oxå..

På lördag är det dop, verkar bli rätt många. Mamman ifråga bakar o sliter sitt hår om vartannat, men det fixar hon galant..
Har för första gången gett ut min bloggadress så nu kanske man har någon som kikar in på sidan förutom jag... Hihi 

Nu ska jag återgå t dr Snygg, pausen är slut! 


                                                                Snart helg... Tjo ho!  puss puss

Ny vecka, nya friska tag..

Publicerad 2008-11-11 20:52:13 i Allmänt,

Ja då var det en ny vecka... Advent närmar sig med stormsteg. Var sjuk förra vecka o låg som en sill i soffan o tyckte synd om mig själv.. Men pigg nu! Antibiotika är grejor det..

Har lite långsamt den här vecka. Kidsen är hos sin pappa o kärleken borta på jobb. Boooooooring!
Har varit ute på en prommis o sen bara suttit vid datorn o petat.. Ska gå o sova snart. Imorgon ska jag hämta lånebarn på fritids o bjussa dem på lite mat innan jag lämnar tillbaka dem, tyckte att mamman behövde lite egentid. Kan vara riktigt skönt ibland.. Senare kommer Anna o då ska vi se Greys o även planera festen vi ska ha om två veckor, kan bli sjukt nice o det verkar som om de flesta kommer! Otroligt, men superkul!

Puss o kram o natti natti

Nytt!

Publicerad 2008-11-09 00:21:13 i Allmänt,

Har tapetserat en fondvägg i rummet idag, blev sjukt snyggt!!! Heller kanske inte jag utan världens bästa kille! Har även inhandlat ett o annat nytt t rummet så nu är det super supermysigt där! Kul!!!!!!!!!!
natti natti o puss!

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela