Cattas liv och tankar

Energitjuvar

Publicerad 2012-02-29 20:06:11 i Allmänt,

Det finns massor av saker som stjäl energi. Vissa värre än andra. Fördelen med en del energitjuvar är att man helt sonika kan välja bort dem. Men en del får man lära sig att leva med och hitta ett sätt att hantera det istället, för man kommer inte undan. Vissa stunder i livet klarar man av att hänge sig åt energitjuvar men ibland så säger man bara STOPP! Nu. Får. Det. Vara. Nog.

Vad är då en energitjuv? Ja det kan faktiskt vara det mesta, både ting och människor. Några av mina energitjuvar är krånglande datorer.... Klagande och sura personer... Saker som blir ogjorda.. Tjatet från mej själv på barnen... Svikna löften.. Arrogans.. Ostädat och rörigt hemma..

Tror att alla har sina egna små energitjuvar och vet hur det kan vara. Vissa dagar går det bra och nästa dag blir man kräkle.

Då energitjuvarna hopar sig och det känns som om de i enad front förklarat krig emot sig är det ofantligt viktigt att ha någonstans att tanka energi. Jag har några källor fantastisk energi. Så oerhört tacksam för det!

29 februari

Publicerad 2012-02-29 06:38:20 i Allmänt,

Årets extra dag, kanske ska tacka och buga för den. För alla extra dagar är bra då livet rusar på som ett tåg utan elfel och snö på spåren... Onsdag idag. Snart fredag. O sen är det måndag innan man hinner blinka. O sen fredag igen.... Svisch. Svisch.

Skotertjej!

Publicerad 2012-02-27 19:40:08 i ,

201202271571 (MMS)

Alltid redo för en tur med skotern! Men den här klädseln kräver nog lite mer plusgrader....

Dum blondin!

Publicerad 2012-02-25 20:15:17 i Allmänt,

Idag hörde jag talas om en riktigt puckad blondin, typ mosters kusins fasters barnbarn... Hon skulle tanka sin jobbarbil o svängde snitsigt in på macken i schtaaan. Men då hon skulle ta av tanklocket så gick det inte, hur hon än snurrade o snurrade på locket. Hon kikade in i bilen och letade en slags låsanordning men ack, inget kunde rubba locket, hur hon än vred så klickade det bara. Så då gick den arma människan in på macken och fick tala med en ung reslig kille.

- Jo det är så här att jag får inte upp tanklocket, himla pinsamt men det går bara inte..

- Jamen då ska jag följa med och se om jag kan hjälpa dej med det!
(Käck och "dethärskalösasiglillagummanröst"

- Tack snälla..
(med tacksam och lite skämmig röst).. Himla pinsamt det här. Men det GÅR bara inte.

- Hmmm... Då ska vi se
(öppnar tanklockslucka och skruvar av locket bums, åt det andra rätta hållet....................)

(Så kan man också göra men det är inte riktigt rätt..men med facit i hand borde det kanske ha testats innan man ber om en totalidiotstämpel i pannan...)

- Oopps.. he.he.he. Va tokigt det kan bli...

Rodnande och skamsen ville jag hon helst stanna och överförtydliga för den unge pojken att det inte var en dålig raggningsreplik utan bara en total härdsmälta i hjärnkontoret men smet istället tyst och försynt därifrån...

Joppelijobbar!

Publicerad 2012-02-25 10:47:56 i Allmänt,

Idag är det jobb som gäller! Imorse då jag for (efter en som vanligt oootroligt dåligtmedsömnnatt innan jobbhelg) så vräkte snön ner...Men nu skiner solen från en klarblå himmel och det är konstigt men det är roligare att jobba då det är fint väder. Mycket märkligt, borde ju vara tvärtom.

Pratade med lilla skrot i telefon imorse, hon hade sovit så gott hos mormorn och morfarn. Skönt då det går bra men det gör det ju faktiskt alltid..

Lite söt var hon igår då hon satt med två dinosaurier och lekte att den ena var mommo och den andra moffen, o så skrämde de varandra. Tro vad sådant står för...

Hon filosoferade också över gammelmormor som hon vet är död och funderade "vart hon tage vägen nånstans?"..

jag: Gammelmormor är hos änglarna.
Lisa: Inte kan hälsa på henne då...

Djupa funderingar från en liten tvååring...Lisa pytteliten rocker!!

Gud skapade ingen stress...

Publicerad 2012-02-24 21:20:28 i Allmänt,

Men någon måste ha gjort det...

Idag har jag varit "ledig".. Hela fm städade och gallrade jag i Gurras rum för där har vi målat om nu då han varit hos pappan, som en liten trevlig överraskning... O jag kan då rakt inte begripa varför man måste samla på Pringlesrör o tomma energidrycksburkar (som han inte ens dricker..) men det är väl för att jag är så gammal som jag inte fattar det.

På em for vi iväg till Birsta för att införskaffa lite detaljer till rummet, lämnade då in Lisa till mamma o pappa för mys och en natt i Sunnås. Toksprang sedan runt på IKEA som en förvirrad guldfisk (inte för att de kan springa men korttidsminnet stämmer...) och haffade åt mej det jag skulle ha, löste sedan ut Gurras byxor och Idas skor och blåste sedan hem igen för att Gustav skulle hinna till sitt disco klockan 18, PUH!

Men Gustavs min då han såg sitt nya rum var värt all stress! Tror vi lyckades!

En touch av sommar....

Publicerad 2012-02-23 15:41:16 i Allmänt,


Det finns inget bättre än de här dagarna med sol, blå himmel, lite värme och det blir allt ljusare och ljusare!
Takdropp och plusgrader ute och fåglarna börjar försiktigt sjunga upp sig... DÅ får man en härlig känsla av att det finns faktiskt hopp om en kommande sommar!


Men hoppsan!

Publicerad 2012-02-22 21:01:30 i Allmänt,

Man skulle kunna fundera på vem det är som far runt och planterar ut dammråttor på dagarna då jag jobbar... Blev ju alldeles förskräckt nu ikväll då jag som vanligt gled upp i mitt soffhörn, kurrade till mej och drog upp fötterna emot mej...

GAH! Råttattack!!

Hade stått på knäna en stund och lekt med skrotan tidigare ikväll och det räckte tydligen för att få hela fotryggen full av de små rara liven... Kanske ska krypa runt på knäna resten av kvälllen så slipper jag ju dammsuga imorgon.. Listigt!!

Min dag idag!

Publicerad 2012-02-21 06:21:28 i ,

201202211544 (MMS)

Frukost på sängen av kärleken på min tjugoartonde födelsedag! Fin start på dagen <3

Prao!

Publicerad 2012-02-20 19:00:15 i Allmänt,

Hej alla! Lisa här!

Idag har jag varit på mammas jobb och hjälpt till lite, hon verkade behöva lite assistans.. Tog naturligtvis på mej mina fina "knappar" för jag har sett att mamma har såna då hon jobbar. Verkar vara viktigt på något konstigt sätt... O helt ärligt vet jag fortfarande inte vad mamma gör för nytta på dagarna.... För först så ritade vi och spelade musik, o då blev tanterna jätteglada och ritade de med! Sen bollade jag med en farbror och busade med en annan. Alla bara leker på mammas jobb ju och de blir så glada då jag kommer dit och hjälper till! Sen blev det supergott fika!! Nybakad kaka med hallon! Yummie! O glass fick jag också! Tror bestämt jag gillar mammas jobb! Men på em hade de någon slags "rapport" som var SÅ rysligt tråkig så då passade jag på att sova en skvätt...

Himla bra dag! Kramar från Lisa


Är det en vanlig dag?

Publicerad 2012-02-20 07:47:26 i Allmänt,

Nej, det är ingen vanlig dag för det är Gustavs 11-årsdag!!!

Idag fyller min älskade prins 11 år! Tyckte nyss han var en liten knodd som busade runt och nu är han stor.. Han är killen som kan vända ut och in på sig själv för att alla runtomkring ska ha det bra.. Han är killen som direkt ser då mamman är trött och less och då curlar han min värld genom att leka med Lisa, plocka undan och vara extra go  o snäll... Men han är även killen som älskar att driva sina systrar till vansinne med att vara upp i dem och retas, men han gör det av total o villkorslös kärlek till dem...

Att få fixa i ordning födelsedagsbrickan med flagga och tända ljus, paket, gott fika och sedan smyga sig in på morgonen (fast man anar att det redan är en vaken kille som bara ligger o väntar o väntar...) är en viktig och betydelsefull tradition för mej. Idag då jag gick in o skulle stämma upp i morgonvackra skönsång så kände jag plötsligt hur det stockade sig i halsen.. Herregud. Det går fort..

Älskade unge ha en underbar födelsedag!!

O då bockar vi av ännu en helg.

Publicerad 2012-02-19 22:14:56 i Allmänt,

I fredags for jag och barnen ner till allra käraste syster och småbrudarna. Martin och Niclas var på ett eget äventyr till Stockholm och Globen för en konsert med Rammstein, hur man nu frivilligt vill betala för att lyssna på det... Jag, syster och alla barnen mumsade tacos som sig bör på en fredagskväll, och tydligen var det sömnmedel i det för jag blev rakt tvungen att gå och sova efter att jag nattat Lisa. Toktrött.nu.

Igår axlade jag sedan den ansvarsfulla rollen som 5-barnsmamma eftersom syster var världens hurtigaste och drog iväg på en skidtävling på 44 km.... Skulle nu kunna orera om hur tufft o jobbigt det var med fem ungar men kan inte påstå att jag direkt slet ut mej på barnvaktandet... Behändigt med stora barn!

Idag har vi firat världens finaste Gustav som fyller 11 år imorgon! Kalas hela långa dagen och massor av trevligt främmande! Det gillar vi! Men nu ska det hoppas bums i säng här på tandläkarns för man blev faktiskt lite extra trött efter toktrevligt kortspel och den efterföljande eminenta pubsvängen på byn igår kväll med bästa sällskapet! 
 

Moster Camilla imponerar STORT på Lidenbar...

Publicerad 2012-02-17 18:34:14 i ,

201202171492 (MMS)

Moster Camilla imponerar STORT på Lidenbarnen! Snart tar hon kanske fram kassettbandspelare.... Myskväll! PS För er ev yngre läsare så är det här alltså popcorn som är på g.... Kassettbandspelare får ni googla.

Lika bär leka bäst?

Publicerad 2012-02-17 11:25:25 i Allmänt,

Jag: Schlager, pop och gärna lite smörballader på det... För att inte tala om musikaler!
Martin: Hårdrock, metal och allt sånt som låter som om någon har rysligt ont någonstans..

Jag: Amerikanska kärlekskomedier, svenska klassiker, sjukhusserier o givetvis "Så ska det låta"
Martin: Jugoslaviska filmer om barn som far illa, allt om bilar och motorer, "Blod och ond bråd död" (typ Saw) och kikar gärna på några gubbar som far runt o letar skrot..

Jag: Passa tider är mitt kall, annars får jag eksem.
Martin: Tidsoptimist.....

Jag: Sommar, varmt o rosé på balkongen
Martin: Kallt och myggfritt, skoter och gärna lite Jäger på knyln..

Jag: Älskar Martin!
Martin: Älskar mej (trots allt :-) )

O om vi mixar allt det här, o blandar i våra humörsvängningar (givetvis är det bara lycka och glädje från min sida!), morfarns förkärlek till att endast vissa kläder för överhuvudtaget går att ta på sig och lite andra små delikata egenskaper från övriga släktingar så får vi hux flux en liten trollunge!

Lisa the one and only Hådén!

 


Skulle ju bara....fundera lite...

Publicerad 2012-02-16 18:54:55 i Allmänt,

Ponera om man har en semla och en bit prinsesstårta. Man sitter sedan och funderar på vad man helst vill ha men märker plötsligt att man ätit upp båda delikatesserna, utan att reflektera så mycket på det... Lägg sedan till en extrem nästäppa och en obefintlig smak och trots det slukar man allt. Ska man då fundera på en diagnos?

Du fattas oss....

Publicerad 2012-02-15 20:27:24 i Allmänt,

Att ens mormor någon gång ska lämna den här världen är inte speciellt konstigt. De blir ju faktiskt äldre de med.. Men då mamma ringde imorse och berättade att mormor var död så kändes det... overkligt.. Man tar liksom mormödrar för givet och de ska alltid finnas...
 
Mormor blev 89 år. Inte en helt ringa ålder. Hon var blind, hade diabetes och även andra krämpor. Men hon kämpade på... Hennes sista dag blev alla hjärtans dag. O för en mormor som alltid månat om de sina, haft stenkoll på allas födelsedagar, namnsdagar, årsdagar och allt annat som vi andra har lätt för att glömma, så var det väl en perfekt dag att sluta sitt liv på... På sin sista dag i livet fick hon sitt sista spel bingo, hon fick sitt hår upprullat, hon fick gofika (hon som alltid bakat de allra godaste kakorna, även då hon tappat synen!) och en alla hjärtans dags kram, allt som var viktigt i hennes liv. Hon la sig nöjd och ovetande på kvällen och några timmar senare var hon borta..

Hur mycket hon kommer att fattas oss förstår vi nog inte ännu. Hon var liksom "taket" för alla oss andra generationer efter. Hon hade fyra barn, sju barnbarn, elva barnbarnsbarn, ett barnbarnbarnsbarn och ännu ett på väg.. O hon var lika mån om oss allihopa.

Då jag var där idag och smekte hennes kind för sista gången kändes det så tomt... Men samtidigt är man väldigt ödmjuk och tacksam vid ett sådant ögonblick. Efter att begravningsbyrån hämtat mormor och vi var på väg därifrån så hörde jag hennes ord som ett eko i mina tankar:

Ta en karamell nu, det finns på bordet.

Självklart vände jag och stoppade på mej en karamell... O då jag gick ifrån jobbet nu på eftermiddagen, stoppade jag handen i fickan och kände karamellen... Då kom tårarna igen...

TACK fina älskade mormor för att du funnits i vårt liv så länge. O hälsa så gott till morfar och moster däruppe hos änglarna...


 

Eftertänksamt begrundar jag dagens föreläsning...

Publicerad 2012-02-14 18:36:49 i Allmänt,

Hade idag förmånen att få delta i en fantastisk föreläsning om bemötande mot demenssjuka. Vissa föreläsare har verkligen förmågan att leverera... Fick inte bara en utan minst åtta tankeställare och vissa blev jag faktiskt aningen beklämd av. Har under många år jobbat med dementa och vet att det är ett oerhört krävande jobb men det kan även ge såå mycket tillbaka... Hans konkreta tips kändes så..självklara... o det var nästan så jag längtade tillbaka till demensvården...

Kontentan av hela föreläsningen var dock att man skulle försöka ge de dementa, och givetvis alla andra äldre och sjuka en betydelse. Att bekräfta och stärka dem och ge dem en känsla av att vara viktig, just för mig, kan göra stor skillnad... O dessutom betonade han att arbetet med dementa kunde ses som CSI dementia eller Fångarna på fortet för att man hela tiden ska kämpa som ett lag för att lösa problemen och se det positiva med nya klurigheter runt hörnet...

Nog om detta! Men det var en väldigt bra dag!

Nu ikväll blir det lite tårtmys för att fira alla hjärtans dag tillsammans med familjen.. Att det är en av de mest hysteriska kommersiella dagarna på året och dessutom numera tenderar att gå lätt till överdrift låtsas vi inte om.. Utan vi tar det som det är, en extra dag att tacksamt ta tillvara..

En liten guldkant på vardagen kan väl inte vara helt fel?

Snart fredag!

Publicerad 2012-02-13 21:35:04 i Allmänt,

Ja då kan man bocka av måndagen och börja förbereda fredagen... Svisch, svisch....

O nästa vecka fyller jag tjugoarton.. HUR i all världens tider gick det till? O varför har ingen sagt något till mej?! Nog för att jag inser att jag blir äldre men nu börjar det bli löjligt... 38. 38. 38. 38. 38. (Japp, helt korrekt. Bearbetning på hög nivå..)

Men jag vet faktiskt inte om allt verkligen var bättre förr... Skeptisk. MYCKET skeptisk...


Känns rätt skönt att inte vara tjugo längre.... Vet inte om det permanentade burret eller skjortan är värst.. Men lite fint att älghornet pryder mitt huvud...

Det sa bara svisch!

Publicerad 2012-02-12 18:51:54 i Allmänt,

For för en sekund sedan... O nu är vi hemma igen. Svisch sa det..

Hur ska man förklara den här sagolika helgen då?
Galen. Mysig. Toktrevligt. Partyparty. Mys. Hjärtliga skratt. Många skratt.
Pistade fina backar. God mat. Goda drinkar. Skamliga förslag. Mera skratt. Mera mys.

Men andra ord. En HELT fantastisk helg tillsammans med ljuvliga brudar!!!

 
Tycker det var helt perfekt att lämna över hårfix och sminkning till de mer rutinerade... Blir liksom lite roligare då än den vanliga vardagsstylen...Goa underbara brudar!!
Härliga backar!!
After ski och finaste partypinglorna!
Goda drinkar!!


 

Bästa syster!!!


Mera party och underbart soffmys!!

Ser redan fram emot nästa års vecka 6 i Vemdalen!!!

Inte direkt synd om oss...

Publicerad 2012-02-10 14:48:54 i ,

201202101431 (MMS)

Efter några härliga åk i backen kan man säga att det smakade ljuvligt med varm choklad och mintuu! Snart dax för After ski...

Bådar gott...

Publicerad 2012-02-08 22:47:00 i Allmänt,Då det fina resesällskapet till morgondagens Vemdalsresa kom med en flaska bubbel och tyckte vi skulle fira tre dagars ledighet så sa jag bara helt resolut, fast och bestämt;

Nänemensan, stopp o belägg! Nu blir det vin o kalasande i tre dagar så det blir ingenting med det!!

Så ifall det händelsevis ser ut som det är två påfyllda glas på bilden så är det en ren och skär synvilla...

Vi drar till fjällen!

Publicerad 2012-02-08 11:24:04 i Allmänt,

Imorgon bär det iväg till Vemdalen för tre dygns rekreation med frisk fjäll-luft och massor av skidåkning och säkerligen en sväng på After skin och senare på kvällen vankas det party på hotellet! Ska bli helt underbart! Åker med fyra fina goa tjejer så kan man annat än längta efter att komma upp till stugan, få krypa upp i soffhörnet med ett glas vin och tjattra o fnissa sådär som bara tjejer kan. Ljuvligt!!!

Som vanligt är det SÅ svårt att veta vad man ska packa med sig.. Skidkläder, varma kläder, myskläder o gåbortstassen.. O kan väl inte direkt påstå att man är ute i svängen så ofta att man direkt vet vad man ska ha på sig. Klassas som bekant inte som en The Trändsätter... MEN då kommer vi till fördelen med att ha några år på nacken! Jag. bryr. mej. inte. Huvudsaken att jag trivs i det jag har på mej så kan jag nog roa mej. Så det så!

Badbrud

Publicerad 2012-02-07 21:53:35 i Allmänt,


Lisa vurmar lite extra för några viktiga saker; man ska ha mössa då det är kallt och man ska ha simpuffar i badkaret... O tror mej ana varifrån den där vattenförsiktighetsåtgärden kommer... Förmodligen helt genetiskt med tanke på att min ömma moder skickade med mej och systeryster flytvästar då vi skulle bada på sporthalllen. Då vi var 14 och 16!!! (ok då, var kanske lite yngre men ändå..) Om vi skämdes? Jajamensan! Men tror ändå att vår moster tyckte det var ännu värre som skulle få äran att bada med oss... Tur hon var klok och förståndig och vägrade ta på oss dem..

Hård mot dom hårda....

Publicerad 2012-02-07 18:04:48 i Allmänt,

Rent hypotetiskt... Måste man verkligen spara varje nalle, leksak, McDonaldsrappel och annat löst? I sådana fall måste vi nog snart hyra Globen eller något snarlikt... Sen kan det faktiskt vara så att jag har något sjukligt märkligt beteende som gör det fantastiskt svårt att slänga gosedjur och dockor. Gör liksomt ont i hjärtat då de tittar på mej med den där lätt sorgsna blicken;

"Jaså... Duger jag inte längre... Vad har jag gjort för ont för att du inte ska tycka om mej längre..."

Jamen ni förstår ju vilken traumatisk upplevelse det blir för mej då! Men nu har jag tagit tag i problemet!
 
Så älskade lilla skrothumla.. Några av dina nallar har tyvärr lämnat oss för en bättre värld... Där det finns massor av utrymme och andra gosiga barn att leka med.. O där finns det inga mammor som är....allergisk? mot nallebjörnar..o McDonaldsprylar.

Zumbat!

Publicerad 2012-02-06 21:06:47 i Allmänt,

Måste säga att om man vill ha en liten lyckokick o känna sig så där sprudlande glad och levande så ska man gå på Zumba! Löööv it!! Att man sen kanske inte är den mest koordinerade människan på dansgolvet och att man dessutom är en sån där som då man väl börjat skaka loss så slutar det liksom aldrig, det har ingen som helst betydelse.

Det är bara så förbaskat roligt!!

Nästa Picasso?

Publicerad 2012-02-06 17:23:58 i Allmänt,Måste vara en av de finaste teckningarna som dagispersonalen skådat! Syns ju klart och tydligt vad det föreställer, på ett speciellt abstrakt vis...Tror alldeles bestämt att den är helt unik i sitt slag!

Helt säkert är det att den värmer mammahjärtat i allafall!

Appropå ingenting...

Publicerad 2012-02-05 21:58:02 i Allmänt,

Igår var det kärleken som propsade på att vi skulle se Melodifestivalen (o dessutom röstade han). Väldigt ovanligt inslag i vårt liv... 

Så jag passade på att i förbifarten föreslå "Så ska det låta" nu ikväll... Men sidärni, där blev det grisnit...Nästan skönt faktiskt... För många förändringar på kort tid kan bli otäckt...

Stannar nog hemma

Publicerad 2012-02-04 13:28:40 i Allmänt,

Hade några vaga planer om att fara till staden och införskaffa en ny bh (ja ni vet ju att det är viktigt med hela underkläder om man skulle råka fara av vägen och måste åka ambulans till hospitalet...) och en mascara, sådant där nödvändigt ont som måste uppdateras emellanåt. Men då termometern visade på -27 grader så kändes det inte direkt lockande att proppa bilen full med ungar o ge sig iväg....
Så idag blir det tekaksbakning, film och godis i soffan! Rätt mysigt det med!

Skulle väl aldrig...

Publicerad 2012-02-03 21:00:49 i Allmänt,

Lisa hittade en karamell i Idas papperskorg. Tog upp den, smakade lite, tryckte fast den på foten och försökte sedan truga katten men Kalle Katt var så kräsen att han nobbade saltlakritsdöskallen.. Sen var det mammans tur att bli bjuden. Ponera nu om man skulle ha ätit upp karamellen.. Hur vidrigt är det på en skala, egentligen? 

Jamen herregud.. Det var ju saltlakrits!

Det går upp o det går ner

Publicerad 2012-02-03 11:22:49 i Allmänt,

Idag är det kallt, -23... Klädde mej i fleece, mössa, handskar och täckbyxor för att inte frysa ihjäl på vägen till jobbet..Hört att sådant kan hända.

Igår var det oxå kallt. O då hade jag händelsevis missat att ta på mej mössa, halsduk o vantar. Mamma skulle inte varit direkt brydd över det misstänker jag...  Man kan säga att jag kände mej som barnen från Frostmofjället då jag hade hämtat Lisa på dagis. Bärande på iskall skrikande Gullspira Lisa, en stooor väska och med sönderfrusna kinder, öron och händer stretade jag den lååånga vägen hemåt i iskyla och snöstorm (o nu behöver ni som vet vart jag bor INTE kommentera att det rör sig ju om MAX 200 m och att det var väl inte direkt snöoväder igår utan håll bara med och säg ojojoj, vilken tapper människa!).

Men idag hade min ömma moder varit stolt över sin förstfödda som klev in på sitt jobb, varmt klädd och vid liv!

Håller jag på att dö nu...

Publicerad 2012-02-02 11:27:39 i Allmänt,

Börjar seriöst fundera på om jag missat något meddelande från sjukhuset om att jag är allvarligt sjuk eller något sådant... Eller kan magsjukebacillen slå till och ge vissa personlighetsförändringar i efterförloppet (fantastiskt isf! )? Eller är det bara helt enkelt så att det tar ett par år att samla kraft och energi att reda ut kaoset i lådor och skåp. För nu har kärleken faktiskt städat och rensat upp i flera dagar; i hallen, i garderoben och på skrivbordet! Tror bestämt att jag blir lite extra kär av bara farten...

Så kom inte o påstå att det är svårt att tillfredsställa en kvinna, bara att städa lite extra, slänga lite skräp och spontanköra igång diskmaskinen utan påminnelse! Klart!


  

Får inte alltid som man vill här i världen.

Publicerad 2012-02-01 18:51:11 i Allmänt,

 

Glad i hågen och tar duktigt på sig hjälm och glasögon! Att få följa med "broschan" till Vättaberget o åka snowboard är lilla damens egna storslagna planer så här på kvällskvisten....MEN elaka mamman hade andra planer, typ som gonattstund, tandborstning och sovdax.. Vansinningt orättvist och fullkomligt dötrist anser det stackars lilla flickebarnet..Men som tur är så kan man inte anklaga henne för att vara långsur...

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela