Cattas liv och tankar

Pssst..

Publicerad 2012-07-31 22:27:43 i

Om TVÅ veckor är vi i London... Ifall ni råkat missa det...
 
 
Bild från resan 2007

Kräftor o goda vänner

Publicerad 2012-07-29 15:26:55 i

Igår efter jobbet for jag ut till Wallinarna i Bredsand och slöt upp med Martin, Ida och Lisa (Gustav var ute på eget äventyr). Boade in oss i Friggen och sedan dök det upp fler kräftsugna gäster och vi bänkade oss vid bordet med en isande kall jordgubbsdrink i handen i väntan på att få sätta tänderna i kräftor, rökta räkor, aioli, bröd, Västerbottenostpaj, kantarell paj och andra läckerheter. Sagolikt mumsigt och en fantastiskt trevlig kväll!!!
 
Började dock regna strax efter att vi ätit klart men det var riktigt mysigt att sitta under markisen, tända lite ljus och få njuta av en alldeles ljummen sommarkväll! Livskvalitet!
 
 
 
 
Lisa tyckte det var tokroligt med lite regn!

Fredag o snart slut på veckan

Publicerad 2012-07-27 16:51:15 i

Ja då har man gjort en veckas arbete. O som bonus på den så får jag jobba imorgon också, himla tur jag har!
 
Igår och idag har syster o prinsessorna varit här och barnvaktat Lisa. Skönt med en smygstart för Lisa på dagis, tre dagar istället för en full vecka. Igår var de nere i Sunnås hos mamma o pappa o hälsade på, pappa fyllde år så det blev grillat o tårta på kvällskvisten. Även för mig som tur var! Avslutade sedan dagen på balkongen i kvällssolen med ett glas svalt vitt vin. Måste ju fortsätta njuta av sommarvärmen som äntligen kommit!
 
Idag har Camilla haft med sig fyra prinsessor på Vättaberget och köpt glass. Dessutom var det bakdag i bagarstugan så det vankades nybakt tunnbröd. Mums!
 
 

På banan igen..

Publicerad 2012-07-24 18:34:26 i

Ja då har man jobbat två dagar efter semester och skön ledighet! Härligt att vara ledig men det går rätt bra att jobba också, man saknar ju liksom både kollegor och vårdtagare då man är ledig..
 
Semestern avslutades med ett fantastiskt roligt dygn i den Kungliga hufvudstaden tillsammans med tre finfina vänner. Haft galet roligt och glidit runt på krogarna där vi ätit gott och givetvis även druckit gott. Kalashelg! Underbart att ha den möjligheten att göra sådana här små tripper då och då!
 
                                        
 
                            
               
 

Ljuvliga tider, soliga tider!

Publicerad 2012-07-20 18:09:36 i

Har nu varit hos allra käraste syster med familj ett dygn. Haft det helt underbart med strålande sol och blå himmel!!! Igår var vi på Sporthallen och idag var vi på Bredsandsbeachen! Därimellan har vi hunnit med räkfrosseri, rosé, jordgubbsdrinkar, Sundsvallsspelet och en härlig uppesittarkväll! Älskar verkligen att vara där och umgås med syster och Niclas, men det är väl så med folk man tycker oerhört mycket om, det blir bara SÅ bra då! Tack för härliga dagar och vi kommer snart igen!
 
Har nu lämnat av stora barn hos pappan och kliar mej nu i huvudet för att försöka få till någon vettig packning inför morgondagens Stockholmstripp med finaste vännerna! Längtar!!!!
 
               

Sandnäset, nästan som utomrikes...

Publicerad 2012-07-18 19:25:40 i

Haft en fantastisk dag i Sandnäset tillsammans med mina fina onger och andra älskade människor omkring mej! Är lyckligt lottad! Vi har badat, solat och givetvis fikat! Gofika hör liksom till på en stranddag! Lilla skrot har badat oavbrutet hela dagen och det var med milt våld jag fick tvinga upp henne för att stoppa i henne en glass i värmen..
 
Nu sitter det lilla flickebarnet helt stilla i soffhörnet med köttbullar i en skål framför sig. De stora är ute på vift och friden har åter lagt sig över "Tandläkarns.."
 

Men tack du!

Publicerad 2012-07-18 11:33:13 i

ÄNTLIGEN kom det lite sol och blå himmel! Så nu lägger vi i överväxeln och stormnjuter av de sista lediga semesterdagarna! Igår var det Himlabad och idag blir det Sandnäset! Imorgon tar vi och bokar in en räkfrossa i Bredsand med efterföljande övernattning och bad på stranden! 
 
Visst är det ljuvligt med semester!!
 
 
                               
 

Sista veckan på semestern..

Publicerad 2012-07-16 12:12:58 i

Ännu en grå och trist semestermåndag. Passar på att tvätta, städa och tillbringa tid i soffan med lilla skrot och Pippi på tv:n. Rätt skönt det också men en solig baddag skulle vara rätt trevligt innan man börjar jobba på måndag igen.
 
Helgen har bjudit på otroligt roooligt 40-års kalas hos Pär o Ann med god mat, bar och nattklubb o som vanligt går tiden rasande fort o vips är klockan fem o man borde gått hem för länge, länge sedan.. Vi har även hälsat på Naimy i Tynderö där Lisa fick avnjuta nyplockade smultron och fick gå ner till stranden o plaska i vattnet. Söndagen avslutades med tokmysigt främmande av bästa Ann med familj. Alltid lika kul att ses! 
 
Har nu en vecka kvar på min semester.. Har planer på Himlabad, hälsa på syster och inviga deras nyfixade friggebod, förhoppningsvis lite sol och bad och sedan avslutar jag helgen med Grand Finale: En helg i Stockholm med tre fina vänner, Lääängtar!!!
 
 
 
 
 
 

Semestern fortsätter!

Publicerad 2012-07-12 15:29:58 i

Semestern fortsätter med mer regn och rusk...  Klagar inte för det är skönt att vara ledig men lite sol och bad skulle inte vara helt fel... Dagarna fylls istället med en massa trevligheter, passat på att hälsa på fina vänner, varit till Technicus i Härnösand och avrundar nu veckan med två dygn i stugan innan kalajs på lördagkväll. Rätt mysigt att vara i stugan trots ständigt strilande regn. Att sitta där på verandan och höra smattret mot taket och se ut över sjön med en kopp nykokt kaffe i handen det är livskvalitet!
 
 
 
 
Molly Sandén på Trollnatta, nöjda grabbar fick autograf...
 
 
 
 

Ljuvliga Ulvön!

Publicerad 2012-07-08 11:38:58 i

Igår ställde vi larmet på kl 07, packade in oss och fikakorgen i bilen och for mot Ullånger för en båtresa mot Ulvön tillsammans med Anki, B-O o Naimy. Kalasväder för utflykt! Varmt och skönt men ingen stekande sol. Ulvön var ett otroligt mysig ställe, premiärtur dit för min del! Sjöbodar, blommor, båtar och hav. Fantastiskt! Avnjöt en delikat skärgårdsbuffé, strosade lite i den lilla byn och for sedan nöjda hemåt med båten kl 15.
 
Hade vissa visioner om att fara till Trollnatta igårkväll men vi kände oss rätt nöjda efter en heldag på vift. Käkade lite smårätter, tog ett glas rosé och hamnade sedan i soffan framför "Exorcisten"... Skön kväll!
 

Ett fantastiskt sommardygn!

Publicerad 2012-07-05 18:55:34 i

Har nu kommit hem efter ett fantastiskt dygn i stugan! Underbara ungar som bara har njutit av sommaren, badat, grillat, rott och skrattat o surrat halva natten... Väckte dem vid 12 idag, lagomt tills jag o Lisa skulle äta lunch.. Gårdagen bjöd på en sagolik fullmåne och jag skulle kunna påstå att det var helt magiskt då fullmånen speglade sig på det alldeles lugna vattnet o jag hörde barnen skratta på ön, Lisa sov gott i stugan och jag bara stod där och njöt av lugnet. Vissa ögonblick är verkligen lite mer speciella än andra.
 
Idag blev det mera bad och sol innan vi packade ihop oss och återvände till civilisationen. 
 

Fick en smak av solen..

Publicerad 2012-07-04 10:10:25 i

Igår var det äntligen dax för en premiärdag på stranden! Sol, varmt och alldeles underbart! Packade in mej o lilla skrot i bilen och for upp till Brudsjön för att njuta en stund av sommar och semester. Fler livsnjutare var på plats så det blev en riktigt trevlig dag!
 
Bjöd sedan in mej till middag på Jala; grillat och rosé, blev som en perfekt avslutning på en härlig dag!
 
Idag är det mulet igen... Aningen trist eftersom Gustav har bestämt med några kompisar att de ska fara till stugan och tälta. Men de brukar kunna roa sig ändå med bad och båtåkning så det går säkert alldeles utmärkt! Själv packar jag med en bok och ser fram emot att sitta på verandan ikväll och läsa då Lisa somnat. Balsam för själen!
 

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela