Cattas liv och tankar

Vardag är faktiskt kanon!!

Publicerad 2009-08-18 22:21:31 i Allmänt,

Så himla skönt med lite rutiner o struktur i livet igen! Fast man är in i döden trött då väckaren ringer är det himla kul att gå på jobbet!! Haft ännu en bra dag o hade lunchdate med kidsen på värdshuset, myspysigt o de är så himla duktiga som reder sig själva på dagarna!

Nu ikväll blev det bilbingo i Kovland med Jessica o kidsen! O nu vet jag vart alla ungdomar håller till!! Ena sidan på parkeringen pensionärer o andra sidan de unga (vi stod på den unga sidan såklart ;-) ). Såg massor av små bratz som spelade bingo för glatta livet o i någon bil var det tom PARTY! Nya tider nu!! Vi hade laddat med kaffe o bullar så vi satt nog egentligen på fel sida av parkeringen... Men vad gör väl det, kammade hem 200 spänn iaf så kvällen gick +- noll! Glad för det lilla!
Min egen lilla bratz :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela