Cattas liv och tankar

Idag gäller det..

Publicerad 2009-05-28 08:48:03 i Allmänt,

Idag är jag ledig... Eller  rättare sagt idag ska jag slita mitt sista hår för att få klart D-uppsatsen. Skrev klart igårkväll o skickade in till min handledare, nu väntar jag bara på att får den i retur för justeringar och det definitiva omdömet, OM jag kan examinera nästa vecka... Tycker det känns märkligt om jag lyckas men håller iaf alla tummarna jag har. Skulle vara så himla skönt att ha den ur världen... Tur jag kommer att få lite efterlängtat kaffefrämmande mitt på dan o få  en liten paus.. Finns gott om kaffe om det finns fler lediga runtomkring :-)

Har lite svårt att koncentrera mig på skrivande faktiskt, tankarna finns hos en av mina allra bästa vänner som är i en fruktansvärd situation nu.. Tänker på henne större delen av dan o önskar verkligen att jag kunde hjälpa på något sätt.. känner mig maktlös, inser att livet är fruktansvärt orättvist ibland... Hoppas av hela mitt hjärta att allt ska gå bra!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela