Cattas liv och tankar

Schhhh!

Publicerad 2010-02-19 08:54:28 i Allmänt,

Curla kids är ett nytt fenomen som många pratar om. Själv skulle jag naturligtvis aaaaldrig göra det eftersom jag är en såå otroligt exemplarisk mamma, konsekvent och pedagogisk och verkligen lär mina barn problemlösning och eget ansvar...

Eller hur är det egentligen...

Stora barnen fixar själva! MEN står varje morgon o fixar frukost till stora barn eftersom jag vill undvika att de går omkring som hotande vulkanutbrott och gärna vill ha kvar deras skolkamrater och lärare så gör jag frukost.. Fast de kan själv..

Infört maxtid på TV och dator!! Sanning: Ibland tycker jag att det är det mest fantastiska som uppfunnits! Man kan ha barnen hemma i flera timmar o inte märka av dem, underbart! Funkar alldeles utmärkt då man vill prata vuxenskvaller som småöron helst inte ska höra..

Daglig utetid!! Hmmm, är själv helt kass på att vara ute så ibland väljer jag helt sonika att låtsasglömma att de är inne, funkar jättebra!

Godis o annat sött bara på helgen! Tycker faktiskt att tisdag oxå kan få vara helg...Ibland iaf..

Lägga sig i tid! Mammans fel igen.. Kommer liksom aldrig till skott.. fastnar framför tv, dator o pyssel med liten bebis.. O klockan går verkligen mycke fortare på kvällskvisten!



Lova att inte säga nåt om det här... SPECIELLT inte till T för då kan jag ju inte håna honom för hans curlande med lilleman...Men jag inser att jag är en liten smygcurlare, pyttelite iaf..


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela