Cattas liv och tankar

Fyra veckor senare...

Publicerad 2013-04-30 12:00:00 i Välkommen nya hälsosammare liv!,

Upp till bevis.
 
Fyra veckors flitigt motionerande och ett litet mindre intag av godsaker har nu resulterat i minus fem kilo och ett BETYDLIGT bättre flås! Kan numera helt undvara min kära Bricanylinhalator, o det kära vänner är den största hälsovinsten! Är dessutom piggare, gladare och mår betydligt mycket bättre. På. Fyra. Veckor.
 
Förstå vad rasande pigg jag kommer att vara framåt midsommar!!
 
Som jag tidigare nämnt så är mina morgonpromenader numera standard på vardagarna, blir oftast ca femtio minuter. Tycker det är helt underbart att få traska iväg och bara umgås med mig själv, lite egen kvalitetstid kan man säga. Imorse klackade jag iväg upp till Väckesjön. Liksom lite halvt religiös stämning på skogen med allt fågelkvitter och en ljuvlig soluppgång. Magiskt!
 
Så nu kämpar jag beslutsamt vidare, bort med fem nya kilon, bibehålla mina promenader samt som en liten uppmuntran till mig själv, frissan på fredag!!!
 
Heja mamma!!! (bild från 2011. Lisa i Väckesjön)

Kommentarer

Postat av: N

Publicerad 2013-05-01 22:54:50

Bravo!! Du är så duktig!!

Postat av: Ville

Publicerad 2013-05-02 15:22:48

Men Bravo!!
vad duktig var varit/är!

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela