Cattas liv och tankar

Slut på semester!

Publicerad 2013-07-16 19:53:46 i SEMESTER!,

Ja då har man redan jobbat två dagar och kan bocka av sommarsemestern 2013! Har haft det finfint och det känns som jag hunnit med en hel del! Efter en underbar midsommarhelg så bjöd kommande vecka på lite balkongsittning, både med bubbel på kvällen och kaffe och bok till frukost. Fixade även en liten överraskningssittning för en väldans kär vän som helt otroligt passerat 40 i sommar! Kvällen blev både väldigt lyckad och väldigt lång... Som sig bör en ljummen sommarkväll...
 
Har även hunnit med en Stockholmstripp med alla mina älskade ungar där vi besökte både Junibacken och Gröna Lund. Hann även med lite flanering på Söder och i Gamla stan, tokmysigt på alla sätt! Martin mötte sedan upp oss i Gävle för att ta oss alla ut till Furuvik för en grillmiddag hos Mona och Olle. Känns alltid lika underbart välkomnande att komma dit, trots att vi bestämde det i sista minuten..
 
Hann med en fika där också på söndagen i ljuvligt väder innan vi styrde kosan hemöver. Vi tog gott om tid på oss och stannade för både fantastiskt god mat på Axmar brygga och sedan havsbad i Hudik, men sen var det rätt skönt att komma hem!!
 
Fick sedan rita ett kors i taket då jag och bästa Anna-Karin lyckades pussla till ett helt dygn tillsammans! Bad, mer bubbel och en massa härligt surr! Precis som om det var igår! Vissa vänner finns där trots att man ses alltför sällan..
 
Trollnatta bjöd på ett hejdundrande uppträdande av Markoolio! All heder åt karln som lyckades få hela Trollbyn att sjunga med! Och den lilla tjej som fick sjunga duett tillsammans med honom till "Värsta schlagern", säger bara wow! Vilken tjej!! Även nu en underbar sommarkväll med sol och värme och gemenskap!
 
Sista semesterveckan fick jag förmånen att låna mina älskade syskonbarn! Tog en tur till Trolska skogen, klackade runt i Döda fallet och avslutade veckan med bad i Brudsjön och surströmmning till middag! Kalasbra!
 
Helgen innan arbetet drog igång så var hela familjen i stugan. Bad från brygga, grillning, fiske, hjortronplock och mer umgänge med fina vänner satte punkt för semester 2013.
 
Kan inte annat än tacka för ljuvliga dagar och ser fram emot fler stunder av sommar, sol och bad trots att jobbet nu väntar runt knuten. Men det är i alla fall fortfarande sommar!!
 
 
Väldans snygg 40-åring!!
Väldans fina barn!
Väldans lycklig tjej!
Väldans efterlängtad pappa!
Underbara Furuvik!
 
Ljuvlig mat på Axmar brygga!
Bad i Hudik!
Lisa och Bill i Rännösjön!
Fina vännen!
Markoolio levererar!
Trolska skogen!
Döda fallet
Brudsjön
Sommarbad på det allra bästa sätt, i stugan med barnen!
 

Kommentarer

Postat av: N

Publicerad 2013-07-19 01:07:59

<3<3<3<3<3<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela