Cattas liv och tankar

Vår vecka kom och gick!

Publicerad 2013-06-04 20:56:43 i SEMESTER!,

Har nu arbetat två dagar o livet rullar på precis som tidigare... Veckan i Kroatien var riktigt mysig men tyvärr var inte vädergudarna på vår sida. Två dagar sol och fem dagar regn, som tur var sprack det upp mot kvällarna de allra flesta dagar men det var riktigt kallt då solen gick ner. Men själva stället var helt idylliskt! Kan varmt rekommendera en resa!  Lugnt och fridfullt, vacker natur och trevliga människor! Mat och dryck var riktigt bra och till mycket humana priser. Åt middag fem personer för ca femhundra kronor o då inkl vin, öl o läsk (jämfört med Paris då det landade på ca 1200, för fyra...). Inne i Zadar kostade ett glas vin ca 10 kronor.. Uppvägde det dåliga vädret en aning..
 
Var ut på en båttur en av dagarna, åkte då ut till en nationalpark som hette Kornati. Passade bra då det var en mulen dag, men synd att det inte blev något badstopp på vägen. Det hade Gustav hoppats på..
 
Gjorde även en tur till ett shoppingcenter en av dagarna, o då fick de stora barnen shoppa sig lite lyckligare. Även kläder var aningen billigare där så de kunde få rätt mycket för sina pengar.
 
Bjuder på en kavalkad av bilder på vår kalla, regniga men ack så mysiga semester! Lite sol fick vi ändå!!
  
 
  
Jag har startat upp varje morgon med en timmes promenad, verkligen underbart att gå längs stranden och bara njuta av alla dofter och havets brus. Vi har även promenerat en hel del på dagarna så jag tycker att veckans motionspass blev väldans bra. Lyckades även ta mej en joggingtur (!!!!!!) vilket jag ej gjort på två år, lite chockad av att jag lyckades men det kommer ej bli någon vana.. Tror inte mina gamla höfter håller för den sortens träning... Så jag fortsätter att gå, o gå o gå..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela