Cattas liv och tankar

Dagarna går

Publicerad 2013-03-07 19:56:58 i Vardagslyx,

Imorse då jag gick på jobbet så slogs jag plötsligt av vad ljust det är! Från att alldeles nyss ha varit kolsvarta mörkret är det nu ljusan dag då jag går! SÅ. Himla. Skönt.
 
Längtar ljus o värme nu. Fast då vi får de här underbara vårvinterdagarna med sol och blå himmel är det rätt ljuvligt! Önskar bara man kunde sitta i en snödriva på ett fjäll, eller föralldel mot stugknuten här hemma, läppja på lite kaffe o bara njuta. O jag ska inte påstå att jag låter det gå helt obemärkt förbi med alla statusuppdateringar på fejjan med bilder på gnistrande snö, höga fjäll, mintuu o choklad, lata dagar, fina pister, hintar om kommande solsemestrar i fjärran land med mojitos och pina colada.. Men jag är inte bitter. Har det så fint här hemma i Liden.
 
Så det så.
 

Kommentarer

Postat av: Maria Magnusson

Publicerad 2013-03-07 21:46:10

Men Catta du bor ju på världens vackraste plats, när jag kommer till Liden så går pulsen ned och det gäller även om jag gör det i jobbet.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela