Cattas liv och tankar

Jobbhelg: Check!

Publicerad 2013-03-17 20:59:35 i

Då bockar jag av sista jobbhelgen åt kommunen på obestämd framtid. Tycker faktiskt om att jobba helg för då är det lite annat i faggorna. O då det dessutom har varit strålande väder så är alla extra glada, trots att alla lediga ståtat med bilder på pimpling, skoterturer och strålande sol mot gnistrande snö.
 
Imorgon är det ledig dag (tvättastädadamma)och sedan är det bara fyra dagar kvar..
 
O Kroatienresan närmar sig sakta men säkert. Har nu bytt ställe från Primosten till Zadar, så nu får vi pool vid lägenheten och det känns ju rätt ok då man reser med alla barnen. Hört mycket gott om Kroatien så jag hoppas det uppfyller våra förväntningar.Ska bli himla mysigt! Lisas första utlandssemester! Måste pallra mej iväg till polisen med hela barnaskaran snart för att skaffa pass... Men känner jag mej själv rätt så väntar jag väl tills det brinner i knutarna..
 
Men först o främst längtar jag till påsk o stugan nu!! Hoppas på sol, blå himmel, friska glada barn och att påsktuppen hittar igen oss därborta...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela