Cattas liv och tankar

Vilka dagar!!!

Publicerad 2013-05-19 21:38:56 i

I torsdags var det dax för förskolan att bjuda på den årliga vårshowen. Fantastiskt duktiga barn och deras fröknar bjöd på en stunds uppträdande och det hela avslutades sedan med en mysig picknick i solen.
 
På fredagkväll kom äntligen den rätta sommarvärmen och därmed var det givetvis dax för säsongspremiär för bubbel på balkongen! Satt ute o mumsade räkor, sippade bubbel och bara njöt av den ljumma kvällen!
Lördag!! Hämtade upp tre fina flickor som varit hos mormor och morfar. Hela högen for sedan till stugan och fikade innan vi landade hemma för en grillkväll i ännu en varm, ljuvlig sommarkväll! Avslutade med lite Mello i soffhörnet, då de minsta sussade gott men stortjejenTova fick vara uppe o lyssna tills Sverige hade presenterat sitt bidrag.
 
Idag har vi fortsatt att njuta av värme och sol! Grillade hamburgare till lunch och sedan packade vi in oss och tog den fina A-Forden upp till Vättaberget och fikade kaffe och smörgås. Ett väldans äventyr för tjejerna att åka i en bil utan tak!! Avslutat dagen med en cykeltur till Sunnås för att äta sura strömmingar innan det var dax att lämna tillbaka prinsessorna och sedan bege sig hemåt och försöka tvätta av rackarungen all smuts..
 
Men så ska det väl vara, grönska, skrubbsår o sand... Riktiga underbara sommarbarn!!
 

Kommentarer

Postat av: www.imitthuvud.hemsida24.se

Publicerad 2013-05-22 20:26:25

Å, vilka härliga dagar! Allt utom den sura strömmingen...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela