Cattas liv och tankar

Fatta!

Publicerad 2013-11-22 17:00:00 i

Fredag. Igen!
 
Ikväll har jag sagt till kärleken att han minsann får fixa middag! O gav en liten, eller rätt stor hint faktiskt, om att sushi skulle vara särdeles lämpligt en sådan här fredag. Så nu hoppas jag att han axlar ansvaret för att ge sin familj mat. Sushimat.
 
 
Eventuellt kan det tänkas bli ett glas bubbel till detta, Idol på tv-n och lite liiiite chips att gnaga på. Kalasfredag.
 
Igårkväll var jag o Lisa på barngympa. Väldans skojigt och rätt bra pass även för mammor (och pappor) blev lite rödblommig och lätt andfådd av tempot. O de små ville helst av allt springa runt runt runt hela tiden, hälften av energin hade varit bra att ha... Verkligen SÅ himla roligt att någon tar tag i och styr upp aktiviteter för våra små. Heder och respekt för sådant engagemang! Nu har ju Lisa varit väldigt aktiv i sina dagar och är verkligen van att vara i gymnastiksalen.. Så det är bra att få fortsätta på den banan..
 
 Pytte-Lisa gympar!!!
 
 Pytte-Lisa  OCH pytte-Ida!!
 
 Pyjamas-Lisa gympar!
 
 Bus-Lisa rockgympar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela