Cattas liv och tankar

Onsdag

Publicerad 2013-09-18 17:00:00 i Underbara höst,

Halva veckan har gått och fredagen kommer återigen med språng emot mej för att inom ett par sekunder försvinna i fjärran. Denna vecka har bjudit på regn, regn, regn o lite mera regn. Världsliga saker. Men inte inbjuder det till någon pigghet och sprudlande energi direkt.. Är glad över att vi hann iväg till skogen i söndags innan regnet och hittade en korg med härliga trattisar. O en fika i mossan var inte heller fy skam.
 
 
 
Lördagkväll lyxade vi till det med grillning (måhända en av årets sista?) och efterföljande kortspel med några av de bästa men märkligt nog gick det inte helt bra för mej på kortspelet.. Måste nog se till att inte ha så här långa uppehåll, man ligger ju av sig!!
 
 
Ikväll ska jag o Lisa ner till mamma o pappa för att äta surströmming! "SMASKENS" tjoade Lisa då jag berättade vad vi skulle äta. Märklig liten det där.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela