Cattas liv och tankar

Firande i dagarna fem!!!

Publicerad 2014-02-24 21:02:15 i

Totalt överväldigad, lycklig och så fantastiskt tacksam över att jag har så många kära omkring mig!! Blivit firad av arbetskamrater, familjen, släkten och en hel hög av underbara vänner!! Kan inte med ord beskriva hur lyckligt lottad jag känner mig!
 
Firandet startade på jobbet i torsdags då jag blev firad med tårta, sång och en vacker orkideè och sedan bara fortsatte firandet! Frukost på sängen på födelsedagen med räksmörgås, present, vin och pussar. Dagen fylldes sedan av en massa mys, bubbel o jordgubbar. Familjemiddag på kvällningen där tyvärr vädret och magsjuka begränsade antal gäster.. Fick dock oväntat besök av tre fina vänner som hade med sig bubbel, ost, kex o ett alldeles fantastiskt linne.. Kommer sitta som en smäck i Barcelona ;-)
 
Lördag var dagen med P som i PARTY! O vilket PARTY det blev! Otroligt roligt att alla hade tagit "P" temat till sig! Det strömmade in Poliser, Pirater, Pajas, Potatissäckar, Preventinmedel, Paket, Pet, Punkare, Pantomi, Palestinaanhängare, Påven, Präster, Pippi, Pocahontas, Piloter, Platschef m fl. Saknade dock Parkeringsvakten och Punksystern...  Buffén bestod av Pajer, Piroger, Prinskorvar m Polare, Pastasallad m Pestodressing, Pizzasallad, Prästostbricka m Physalis o Painrich, Prinsesstårta, Pepparkakor, Persikoprydd chokladtårta, Polkagrisar, Pinnar, Pepparchips, mm. Drycker var Pinacolada, Päroncider, Palazzo vin rött/vitt, Pistonhead, Pripps, Pepsi, Passionsfrukt, Portello, Päronkonjak... Piffigt Pikant :-)
 
Rundade av kvällen vid 04 efter mååånga timmar med skratt, dans o massor av sång! Fördelen med födelsedag var att jag hade förtur till att välja spellista! Kan tänkas att det blev lite Uggla och Tsunami trots att kvällens spellista bestod blott av artister på... P!
 
Har sedan blivit uppvaktad både söndag och måndag av släkten, så nu kan jag verkligen säga att jag blivit firad ordentligt!!!
 
Tackar nu ALLA för fina presenter, skön musik, alla skratt, allt bus och allt, allt, allt!!!
 
NI ÄR BÄST!!!
 
Bjuder på ett axplock av helgens alla bilder....
 
Min fina frukostbricka!!! (lägg märke t servettfärgerna o sätt det i relation t presenten nedan som jag fick av Martin...)
 Lurigt va :-)
Bubbel o jordgubbar!!
Familj och släkt på middag!!
Mera bubbel och trevligt besök!!!
Fick ett väldigt vackert linne...
 
 
 
 
Snart börjar Partyt!!
Prinsessan, Partyladdad!!
Dukat o klart! 38 stycken gäster!
Snyggaste Piraten, min!!
Paket kom intågandes!
 Buffé 
Poliserna som höll ställningen.
Pippi på plats!!
 
 Mys med Pocahontas!
Glada gäster!
Grön Punkare!
Pampiga Poliser
Ett av kvällens underfundiga Telegram.. Tänk vad de kan hitta på mina kära vänner..
Superfint collage som bästa brudarna Emma o Olivia gjort till mig <3
 
Vad ska man säga.. Kanske behövs :-)
 Blommor o vin!! 
 Punkare/pundare/Pudelrock. Kärt barn har många namn, men snygg som få!
 Snygga Piloter influgna
Påven kikade förbi...
Fler Poliser som höll ställningen
Vackraste Pocahontas!!!
Mitt i maten!
 
 Piloten!!
 
Ida gästspelade en snabbis innan hon kröp till sängs o fortsatte vara Pisssjuk...
 
Bästa!!!
Då jag blickar över mina presenter inser jag att jag verkar gilla vin, blommor och pengar :-)
PPPPPPerfekta PPPPresenter!!
 

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela