Cattas liv och tankar

Tack o Hej till Vemdalen!

Publicerad 2014-02-13 12:05:53 i

Ja då bockar vi av Vemdalstrippen! Som alltid hysteriskt trevligt och självklart väldigt, väldigt hälsosamt... Mycket frisk luft, motion, nyttig kost, nästan ingen alkohol och allmänt sunt leverne.. Såklart.
 
Smet hem redan på lördag och det var helt underbart att vakna hemma på söndagmorgon med lilla skrots armar runt mej och en kurrande karl katt mellan knäna!! Tror även Martin var rätt nöjd över att jag åter var hemma i tryggheten igen.
 
Nu i helgen blir det städfixopanikhelg. Ska rigga det sista inför kommande 13 och 40-års kalas, ja tänka sig (404040404040404040404040)... Känns rätt lugnt ändå.... Känns rätt lugnt ändå....Känns rätt lugnt ändå....Känns rätt lugnt ändå....
 
GAH!!
 
Foto: Styrketår :-)Foto: Frukost ;-)
 
Foto: Skräller till o åker lite slalom i fjällen i år :-)Foto
 
 
Foto: Mot kväll nr 2 :-) here we go again!Foto: Högre än toppen :)
 
Foto: Först i backen m Camilla Wallin :-)
 
Foto: Jajsmänsan fattas bara!Victoria Anderssons foto.
 
(Japp, snott bilder hej vilt på fejjan.. )
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela