Cattas liv och tankar

Det här med att vara eller inte..

Publicerad 2014-01-23 17:00:00 i

Motivation.. Vart tog du vägen!? Var sjukt taggad i höstas o både tränade och försökte äta klokt och förståndigt. Men nånstans mellan alla julbord och nyårskarameller tappade jag bort den, motivationen. Drabbades istället av en djup trötthet och en innerlig önskan om att endast få sitta i soffhörnet, läsa böcker och äta praliner. Mysa!
 
O efter åååååååååååår av ett evigt kämpande för viktminskning och en bättre hälsa så vet jag att det är så här. Motivation kommer och motivation går. Nu har den gått. Men jag hyser en stark tro att den kommer att komma tillbaka, förr eller senare. Så jag kämpar på, lite mindre energiskt men ändå lite, liiite. Intalar mig själv att allt är bättre än inget och att jag duger som jag är... Har ju kommit en liten bit på vägen men än är det långt kvar. Precis nu känns det oöverkomligt långt, men jag hoppas att jag i sinom tid tar mig till en station efter vägen. Så får min alldeles egna slutstation vänta till jag får rätt biljett. Motivation.
 

Kommentarer

Postat av: Eva F

Publicerad 2014-02-05 19:31:43

Håhåjaja! Förstår precis vad pratar om...de gäller bara att inte släppa taget om motivationen helt och hållet. Har funderat på 5:2 dieten, för visst var det så att man får frossa 5 dagar och äta mindre 2 dagar 😉

Svar: Japp, som vanligt fem dagar o sen max 500 kcal två dagar... Finns MASSOR att läsa om detta på nätet :-)
Catharina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela