Cattas liv och tankar

Imorgon bär det iväg!

Publicerad 2009-07-25 19:36:43 i Allmänt,

Det mesta är nu packat o klart! Blir rätt mycke grejor fast man försöker begränsa.. Blir borta ungefär en vecka, startar i Göteborg o sen blir det Danmark o Legoland. Har tänkt oss t Ullared o Gekås på hemvägen o det blir någe nytt minsann... Sägs att det går att spendera en hel del pengar där....  Efter shoppingen hänger det lite löst vad som händer, strålar solen finns en chans att det blir runt svenska sydspetsen hem, Halmstad, Falkenberg, Köpenhamn, Ystad... Men om regnet öser ner så rullar vi nog hemöver lite sakteliga direkt från Ullared... Får se vad som händer!! Ska bli riktigt härligt med semester o SJÄLVKLART kommer alla att vara glada o lyckliga HELA veckan! Inge gnäll, tjurigheter eller ovänskap här inte.... Eller..... Kanske det är mina egna förväntningarna som gör att det finns vissa risker med lite isigare vindar emellanåt... O över två hundra mil i bil.. Behöver nog inte säga nåt mer... Men det är bara att bita ihop o löper det bara på bra den större delen av dygnet får man väl vara tacksam.

Önskar nu er alla en härlig vecka o får se om det blir någon uppdatering under den här tiden eller om jag får återkomma då vi landat hemma i älskade Liden igen!! Love love!!


     

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2009-07-25 20:22:31

Hoppas ni får en trevlig resa! Ha det så bra! Jag kommer att sakna dina inlägg under tiden ni är borta. Kör försiktigt! Kram!

Postat av: Cajsa

Publicerad 2009-07-25 23:07:07

Vaffan är det med Gekås och Ullared? Galningar som står i kö för saker ni kan köpa på H&M i Birsta...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela