Cattas liv och tankar

God natt!

Publicerad 2012-01-29 21:24:36 i Allmänt,

Ska snart göra dotra sällskap i drömmarnas underbara värld. Haft en himla skön helg trots att det inte blev riktigt som planerat...Fick som sagt främmande igårkväll av bästa fam Unander. Alltid lika mysigt och alltid blir det roliga spel! Igår blev det både "Vuxenpoäng" och ett parti kortspel. Toktrevligt!! Gjorde kväll redan vid 23 och hade förmånen att få sova till kvart i tio idag.  Så man skulle kunna påstå att vi sovit ordentligt i helgen.

Imorgon är det dax för en ny vecka, men jag tycker verkligen att bara man kliver in på jobbet på måndagmorgon så är det hux flux fredag eftermiddag och helg igen.... Svisch säger det... Svisch, svisch...Var absolut INTE en trött tjej ikväll. Skulle bara mysa i soffan, INTE SCHÅÅÅVA! Somnade i runda slängar på ungefär en minut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela