Cattas liv och tankar

En skön helg i lugnets tecken

Publicerad 2012-06-03 19:16:21 i Allmänt,

 

Loppisen i Sunnås mynnade som befarat ut i att jag kom hem med mer saker än vi hade med oss dit... Men måste ändå anse att jag gjorde flera bra affärer, 20 st plagg till mej och Ida (varav 16 t mej!!), spel till Lisa, bok till mej, leksaksmotorcyklar till Lisa, platt tång till Ida, fika, varm korv och mera fika...  O dessutom tjänade barnen ihop ungefär hundrafemtio kronor var. Trevlig dag!



Igår kväll blev det buffémiddag! Riggade för sju stycken extra men i slutändan blev vi bara innersta kretsen, inkl Jannice och Måns. Lisa, klädd i kvällens nya outfit, mammans gamla nattlinne, gillade efterrätten bäst och stormnjööt av jordgubbarna med grädde.

Jag o Jannice var sedan bara tvungna att provsmaka vinet jag köpte på färjan förpackad i en alldeles fantastisk lådväska. O det var faktiskt ett riktigt gott vin (och som en uppmärksam facebookvän la märke till så är det det vinet som syns i bild bakom Lisa.)

 

Idag har det regnat i stort sett hela dagen. Martin fick då den briljanta ideén att göra egna munkar! Verkligen onödigt gott! Var sedan tvungen att gå ut i regnet!!! För eftersom Lisa går på en "Ur o skur-förskola" så lär de barnen att det finns tydligen inget dåligt väder.... Så hon tog resolut på sig stövlar, mössa o regnrock och stegade ut i regnet med målmedvetna steg.. Med mamman djupt suckandes några meter efter...

Kommentarer

Postat av: Emma S

Publicerad 2012-06-03 19:42:58

Haha, det där känner jag igen! Anton tjatade också imorse om att han ville gå ut och det var NUUU!!! Ja då får du vara ute själv en stund innan luch sa jag och öppnade dörren, för jag ville då inte stå i nå regn. Han hade det så roligt där ute i regnen så jag fick muta med glass till efterättför att han skulle komma in igen :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela