Cattas liv och tankar

Ledig eftermiddag!

Publicerad 2012-05-11 14:07:41 i Allmänt,


Idag har förskolan stängt för planering. Styrde då upp logistiken med att jag jobbade förmiddag och Martin eftermiddag. Vid "skiftbytet" styrde vi upp en dejt på Wärdshuset för lite fantastisk god lunch, gäller att passa på då båda är på hemmaplan!

Igårkväll var det städkväll på förskolan. Det krattades, målades och klipptes grenar som aldrig förr. Blev himla fint! Ponera då att en mamma traskar dit i klänning. Ingen finklänning, bara en klänning som slutar strax nedan knä. Fel klädsel. Ponera sedan att samma mamma i samma klänning, hämtar tonårsdotter med kamrater. Mamman kliver aldrig ur bilen utan sitter kvar i bilen. Ingen ser hennes fantastiska rasben. Men SÅ fel med klänning igen. Var ju nästan naken. Pinsamt mamma, pinsamt.

Men i klänningsmammans värld finns det bara kjolar, tunikor och klänningar. Alltid. O det är inte för att klä upp sig eller klä ut sig. Det bara är så. Vardag som fest. Thats it. Så nu sitter jag här i samma klänning o funderar på att köpa fler klänningar. Ska ju till skogs och röja vid stugan nästa vecka...Tror jag ska ta en kortkort klänning med glitter då. Nej förresten, den sparar jag till skolavslutningen! Muhahahahaha!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela