Cattas liv och tankar

God morgon Väckesjön!

Publicerad 2013-08-06 12:30:00 i Välkommen nya hälsosammare liv!,

Imorse ringde väckarklockan och skakade liv i min oooootroligt trötta kropp... Varje liten cell i kroppen spjärnade emot och ville verkligen INTE gå ut på någon morgonpromenad. Men kroppen fick stå tillbaka då hjärnan tog övertaget och sparkade upp hela mej från sängen.
 
O då man väl är uppe så går det så bra så. O det vet man egentligen, innerst, innerst där inne... Men ändå så är det så lätt att glömma det.. Idag tog jag och klackade upp till Väckesjön, en rätt tung promenad upp dit men då man är på väg tillbaka känns det som man skulle kunna gå upp igen. Märkligt att det är mycket lättare nerför.. Eller? O jösses vad blåbär det finns! Var rätt blå om både läppar och händer då jag kom ner igen! Lite vitaminboost på köpet är inte fel!
 
Så får se vart jag styr kosan imorgon bitti? Mot Backen, mot Dackesjötjärn? Eller kanske mot andra nya vägar...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catharina

Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela