Häresalonger 2012


Måste verkligen VARMT rekommendera dessa kex! Kanongoda o ooootroligt lätt att göra!! Tack söstra mi för receptet! Nu knaprar vi för fulla muggar! Här kommer receptet! 2 dl majsmjöl (ej maizena! majsmjöl finns i mataffären och är riktigt gult) 1 dl solrosfrön/kärnor ½ dl sesamfrön ½ dl hela linfrön ½-1 tsk salt (tips, ta ½ tsk salt i smeten och strö sedan över havssalt på brödet innan du gräddar det..mums!) 2 dl kokande vatten ½ dl (drygt) olivolja eller rapsolja (i original receptet ska det vara 1 dl olja men jag tycker att det blir för mycket) Blanda samman allt och bred ut med en slickepott på en plåt med bakplåtspapper. Ca 150 grader mitt i ugnen i 55-60 min. Njuuuuut!!
Bloggar om mitt liv och mina tankar! Är en lyckligt lottad trebarnsmamma till två Stora och en Liten. Har även finaste sambon och en katt. Har världens bästa jobb som distriktssköterska och på "fritiden" jagar jag Liten och servar Stora barn.Går rätt bra, för det mesta... Älskar min familj, mina vänner och rosévin! Gärna samtidigt!